Aanmeetpunten

Ons uitgebreide netwerk van partners en resellers

Met ons uitgebreide netwerk van partners en resellers is er altijd een aanmeetpunt bij jou in de buurt. Op deze kaart vind je de aanmeetpunten die aan jouw zoekcriteria voldoen. Je kan de weergave filteren op locatie, afstand en op NOIZEZZ aanmeetpunten en Reseller aanmeetpunten.

NOIZEZZ aanmeetpunten zijn locaties waar wij via onze partners op specifieke data en tijden aanwezig zijn om aan te meten. Meestal zijn dit leuke evenementen waar een tijdelijke actie aan is verbonden. Houdt de NOIZEZZ Agenda in de gaten wanneer we op deze locaties aanwezig zijn en welke acties daar gelden. Voor evenementen op de NOIZEZZ agenda hoef je geen afspraak te maken, tenzij anders vermeld.

 

LET OP: De KNMV actie is niet geldig op locaties van onze onafhankelijke specialisten. Dit zijn bijvoorbeeld audiciens, opticiens of motorzaken die wederverkoper zijn van ons maatwerk.

Speciaal voor de KNMV zullen veel NOIZEZZ aanmeetpunten zich bevinden op locaties gerelateerd aan recreatieve en competitieve motorrijders. Raadpleeg de agenda waar en wanneer wij aanwezig zijn om jou aan te meten.

Reseller aanmeetpunten zijn de locaties van onze aangesloten specialisten. Dit zijn onafhankelijke partijen die wederverkoper zijn van onze producten. Denk hierbij aan audiciens, optiekzaken, motorzaken of andere locaties waar men jou kan ontvangen en met eigen personeel kan aanmeten. De specialist zal de oorafdruk maken, en het gewenste product bij ons bestellen. Neem altijd voor je een Reseller aanmeetpunt bezoekt contact op met de locatie over de beschikbaarheid van de producten en het maken van een afspraak.

Schone oren

Oren laten aanmeten voor maatwerk? Zorg er dan altijd voor dat je oren goed schoon zijn. Wanneer er te veel cerumen (oorsmeer) in de gehoorgang zit kan dit betekenen dat er niet op een verantwoorde wijze afdrukken kunnen worden gemaakt.

Controleer of je gehoorgang vrij is van cerumen. Als dit niet het geval is kan jouw plaatselijke huisarts de gehoorgangen schoonmaken.

   NOIZEZZ Agenda

   DatumLocatieActie(s)
   Elke maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur.
   Op afspraak.
   NOIZEZZ Hoofdkantoor

   Wijkermeerstraat 16
   2131 HA Hoofddorp

   KNMV leden kunnen zich hier melden voor de KNMV leden actie.
   18 Juni 2022Dutch Masters of Motorcross
   Circuit Kwintelooijen

   Oude Veensegrindweg 55
   3911 TA Rhenen

   NOIZEZZ is bij de Dutch Masters of Motorcross aanwezig om maatwerk gehoorbescherming aan te meten.

   KNMV leden kunnen zich hier melden voor de KNMV leden actie.

   18 Juni 2022Open Dag
   Arie Molenaar

   Einsteinweg 4
   3404 LK IJsselstein

   NOIZEZZ is op de open dag van Arie Molenaar aanwezig om maatwerk gehoorbescherming aan te meten.

   KNMV leden kunnen zich hier melden voor de KNMV leden actie.

   25 Juni 2022Ride & Style Event
   Meeusen Motoren

   Winkelomseheide 241
   2440 Geel

   NOIZEZZ is op het Ride & Style Event van Meeusen Motoren aanwezig om universele producten aan te bieden en maatwerk gehoorbescherming aan te meten.

   KNMV leden kunnen zich hier melden voor de KNMV leden actie.

   8 JuliSummer Market RADION Amsterdam. Louwesweg 1, 1066 EA, AmsterdamNOIZEZZ is aanwezig tijdens de Summer Market van RADION voor het aanmeten van gehoorbescherming. Inschrijving en/of ticket is niet nodig.
   18 September 2022Motorfest 2022
   KMNV

   Papendallaan 51
   6816 VD Arnhem

   NOIZEZZ is het Motorfest 2022 aanwezig om maatwerk gehoorbescherming aan te meten.

   KNMV leden kunnen zich hier melden voor de KNMV leden actie.