Say no to the beep and yes to the beat

EarBeanz™

The sustainable colorful earplugs for your next event

Bezoek je binnenkort een festival, feest of concert? Of ga je naar een discotheek waar de muziek behoorlijk hard staat? Zorg er dan voor dat EarBeanz™ bij je hebt. Met onze EarBeanz festival oordopjes kan je zorgeloos uitgaan zonder een vervelende piep in je oren te krijgen.

Festival Oordopjes

Sustainability

Heb je weleens last van piepende of suizende oren na een feest, een bezoek aan een concert of een club? Dat betekent dat je gehoor flink belast is geweest. Geluidsniveaus boven de 80 dB kunnen al leiden tot permanente gehoorschade. Een beetje feest gaat al snel boven de 80 dB uit, daarom is gehoorbescherming ontzettend belangrijk.

NOIZEZZ heeft speciale festival oordopjes die ervoor zorgen dat je optimaal kunt genieten van je favoriete feesten en festivals, zonder je gehoor te beschadigen. Ben je vaak te vinden bij de grootste podia tijdens het festivalseizoen, sta je altijd vooraan bij concerten van je favoriete band of ben je pas thuis als de rest van het land weer wakker wordt? Dan heeft NOIZEZZ® de perfecte gehoorbeschermer voor jou. Ben je zelf muzikant of zoek je naar onze speciale muziek oordoppen? Ook dan hebben wij de beste oplossingen.

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de filter die het meest geschikt is voor jou? Bekijk dan onze beschikbare filters of neem contact met ons op.

Sustainability

Kleuren

Liever discreet beschermd of laat je graag zien dat jij je gehoor goed beschermd? Kies uit een breed aanbod toffe kleuren van fluor-geel tot glow-in-the-dark: Download hier onze kleurenkaart.

Aanpakje

Aan de festivaloordopjes kan een “aanpakje” worden bevestigd. Dat is handig tijdens het inzetten of uitnemen van de oordopjes en je kunt hier een nekkoordje aan vastmaken.

Nekkoordje

Door een nekkoordje aan te brengen, bind je de oordopjes aan elkaar. Zo raak je ze minder snel kwijt en kun je ze handig om je nek laten hangen.

Possibilities + customization for your company

Hoe ‘meet’ je een oor aan is een veel gehoorde vraag. Wij leggen je graag uit hoe het werkt.

Met een otoscoop kijken we in je oor naar de gehoorgang en het trommelvlies. We controleren of er geen afwijkingen zijn en of de gehoorgang vrij is van cerumen (oorsmeer). Het is belangrijk dat de gehoorgang geen hard of overtollig cerumen bevat, omdat we anders niet op een verantwoorde manier een afdruk kunnen maken.

Met een lichtpen plaatsen we een watje in het oor tot na de tweede knik van de gehoorgang. Dit watje beschermt het trommelvlies bij het maken van de afdruk.

Vervolgens vullen we het oor met afdrukmateriaal. Dit materiaal hardt binnen een paar minuten uit en wordt dan uit het oor verwijderd. Zo ontstaat er een ‘kopie’ van de gehoorgang en weten wij precies hoe jouw oor eruitziet. Deze afdruk gebruiken we vervolgens in ons laboratorium in Hoofddorp om jouw persoonlijke oordoppen te vervaardigen.

Wat klanten zeggen over NOIZEZZ® Festival Oordopjes

Sinds ik oordoppen gebruik kom ik zonder suizende oren thuis!

Mooi klein en vallen goed in je oor. Kan heel goed gesprekken voeren met mijn oordoppen in!