NOIZEZZ® Filters

voor iedere situatie

NOIZEZZ® Filters

Ook los verkrijgbaar in onze webshop.

Mensen beschermen tegen gehoorbeschadiging en optimaal laten genieten van geluid.

Dat is onze missie bij NOIZEZZ. Gehoorbeleving is voor iedereen anders en er is geen standaardoplossing die bij iedereen en iedere situatie past. Daarom hebben we bij NOIZEZZ verschillende geluidsfilters om jou aan de perfecte beleving te helpen zonder dat je je gehoor beschadigd.

Kun je jouw specifieke behoefte niet terugvinden op onze website of heb je hulp nodig met het uitzoeken van het juiste filter? Wij staan voor je klaar en kijken graag met je mee om te kijken welk filter het beste bij jou past.
Bij NOIZEZZ maken we onderscheid tussen twee typen filters: MF-Filters en PF-Filters. Ieder type is verkrijgbaar in vier dempingniveaus. Voor de universele gehoorbeschermers kun je terecht in onze webshop. Voor maatwerk kun je terecht op ons hoofdkantoor in Hoofddorp, bij een aangesloten audicien, of op een van de locaties waar wij aanwezig zijn. Houdt hiervoor onze agenda in de gaten.

Adviesprijs CUSTOM PF vanaf €119,50
Adviesprijs CUSTOM MF vanaf €158,99

Al onze filters zijn ook in een universele oordop te verkrijgen. Deze bestel je makkelijk en snel in onze webshop.

Wat is het verschil?

PF

Onze PF-filters hebben wat we noemen een ‘gekromde demping’. Dit betekent dat het filter de hogere frequenties in het geluidsspectrum meer dempt. Het voelt alsof ‘het scherpe randje’ van het geluid af wordt gehaald. Hiermee filter je dus voornamelijk de hogere frequenties uit je omgeving.

Door deze unieke eigenschap is deze filter erg populair tijdens het motorrijden of op de werkvloer. Het dempingskarakter van het PF-filter leent zich ook erg goed om overprikkeling en vermoeidheid tegen te gaan.

Het PF-Filter is verkrijgbaar in vier niveaus:

Rood – Extreme

Oranje – Strong

Groen – Medium

Paars – Mild

MF

Onze MF-filters hebben wat we noemen een ‘vlakke demping’. Dit betekent dat het filter over de hele breedte van het geluidsspectrum dezelfde hoeveelheid dempt. Het voelt alsof je een denkbeeldige volumeknop een stukje terugdraait en alle tonen in verhouding tot elkaar hetzelfde klinken.

Door deze unieke eigenschap zien we dit filter vaak terug in situaties waar muziek de boventoon voert. Je kunt de muziek precies waarnemen zoals deze is bedoeld terwijl je toch je gehoor goed beschermt.

Het MF-Filter is verkrijgbaar in vier niveaus:

Rood – Extreme

Oranje – Strong

Groen – Medium

Paars – Mild

We gebruiken in al onze filters hetzelfde kleurenverloop om de mate van demping aan te geven. Rood heeft de zwaarste demping, paars de minste. Wil je een stapje zwaarder of lichter, dan kun je dit doen op basis van kleur. Het exacte dempingsniveau is afhankelijk van de oordop waar deze in wordt geplaatst. Zo heeft maatwerk bijvoorbeeld een iets hogere dempingswaarde als de universele variant. Dit komt doordat maatwerk beter afsluit en meer massa heeft.

Raadpleeg voor de exacte dempingswaarden de datasheets op de betreffende productpagina. Twijfel je nog steeds over je filterkeuze? Geen probleem. Onze klantenservice staat voor je klaar om je te helpen.

Situaties waar wij onze gehoorbeschermers vaak toegepast zien worden