Festival Gehoorbescherming

Voor festivalliefhebbers en feestgangers

NOIZEZZ® Festival

Ook verkrijgbaar als Universele oordop.

Optimaal genieten zonder suizende oren

Met de speciale festivaloordopjes van NOIZEZZ kom je ook na die fantastische happening zonder piepende en suizende oren thuis. Onze PF-filters beschermen je gehoor op de meest zomerse festivals, in foute feesttenten en in de donkerste techno-kelders. De schadelijke frequenties worden door ons unieke PF-filter gedempt en tegelijkertijd behouden ze een perfecte spraakverstaanbaarheid.

Adviesprijs vanaf € 119,50

Waarom gehoorbescherming bij feesten en festivals?

Je hebt vast wel eens last van piepende of suizende oren na een feest, bezoek aan een concert of club. Dat betekent dat je gehoor het zwaar te voorduren heeft gehad. Wanneer geluidsniveaus boven de 80dB uitkomen, is er al grote kans dat je gehoorschade oploopt die permanente vorm kan aannemen. En een beetje feest komt al snel boven de 80dB uit. Daarom is het zo belangrijk je gehoor goed te beschermen.

NOIZEZZ maakt speciale festivaloordopjes die ervoor zorgen dat jij op je favoriete feesten en festivals uit je dak kunt gaan, zonder dat je je gehoor beschadigt. Ben jij het hele festivalseizoen te vinden bij de grootste stages, sta jij altijd vooraan bij het concert van je favoriete band of kom jij pas thuis als de rest van het land weer wakker wordt? Dan heeft NOIZEZZ® de perfecte gehoorbeschermer voor jou. Ben je zelf muzikant of ben je op zoek naar onze speciale muziekoordoppen? Ook dan hebben wij de beste oplossingen.
Hulp nodig met het kiezen van de filter die voor jou het meest geschikt is? Bekijk onze beschikbare filters of neem contact met ons op.

Wat zijn de mogelijkheden?

Kleuren

Liever discreet beschermd of laat je graag zien dat jij je gehoor goed beschermd? Kies uit een breed aanbod toffe kleuren van fluor-geel tot glow-in-the-dark: Download hier onze kleurenkaart.

Aanpakje

Aan de festivaloordopjes kan een “aanpakje” worden bevestigd. Dat is handig tijdens het inzetten of uitnemen van de oordopjes en je kunt hier een nekkoordje aan vastmaken.

Nekkoordje

Door een nekkoordje aan te brengen, bind je de oordopjes aan elkaar. Zo raak je ze minder snel kwijt en kun je ze handig om je nek laten hangen.

Hoe werkt het aanmeten van festivaloordopjes?

Hoe ‘meet’ je een oor aan is een veel gehoorde vraag. Wij leggen je graag uit hoe het werkt.

Met een otoscoop kijken we in je oor naar de gehoorgang en het trommelvlies. We controleren of er geen afwijkingen zijn en of de gehoorgang vrij is van cerumen (oorsmeer). Het is belangrijk dat de gehoorgang geen hard of overtollig cerumen bevat, omdat we anders niet op een verantwoorde manier een afdruk kunnen maken.

Met een lichtpen plaatsen we een watje in het oor tot na de tweede knik van de gehoorgang. Dit watje beschermt het trommelvlies bij het maken van de afdruk.

Vervolgens vullen we het oor met afdrukmateriaal. Dit materiaal hardt binnen een paar minuten uit en wordt dan uit het oor verwijderd. Zo ontstaat er een ‘kopie’ van de gehoorgang en weten wij precies hoe jouw oor eruitziet. Deze afdruk gebruiken we vervolgens in ons laboratorium in Hoofddorp om jouw persoonlijke oordoppen te vervaardigen.

Wat klanten zeggen over NOIZEZZ® Festival

Sinds ik oordoppen gebruik kom ik zonder suizende oren thuis!

Mooi klein en vallen goed in je oor. Kan heel goed gesprekken voeren met mijn oordoppen in!