Muziek Gehoorbescherming

Voor muzikanten en muziekliefhebbers

NOIZEZZ® Muziek

Ook verkrijgbaar als Universele oordop.

Direct kopen? Klik op het product hierboven.

Met muziek als passie, is je gehoor je belangrijkste instrument.

Met de speciale muziekoordopjes van NOIZEZZ bescherm je je gehoor zonder dat de kwaliteit van het geluid verloren gaat. Onze MF-filters hebben een vlakke demping en daarmee blijft de muziekbeleving volledig behouden. Je kunt kiezen uit vier verschillende niveaus van demping en de MF-filters zijn verwisselbaar. Deze oordopjes zijn gemaakt van zachte siliconen en zitten bijzonder comfortabel.

Adviesprijs vanaf € 158,99

Waarom gehoorbescherming bij muziek?

Muzikanten en muziekliefhebbers worden blootgesteld aan veel geluid. Hierbij gaat het vaak om hoge volumes en langere periodes. Dat is schadelijk voor het gehoor. Veel muziekliefhebbers en muzikanten zijn echter bang dat oordoppen afbreuk doen aan de geluidskwaliteit en dat er daardoor muziekbeleving verloren gaat.

Om het gehoor te beschermen zonder ook maar enige afbreuk te doen aan de muziekkwaliteit, maakt NOIZEZZ speciale muziekoordopjes die ervoor zorgen dat je de muziek kunt waarnemen zoals deze is bedoeld. Of het nu gaat om wekelijkse repetities, optredens in kleine of grote zalen of omdat je als bezoeker elk festival van Nederland mee wilt meepakken; NOIZEZZ® heeft de perfecte gehoorbescherming voor je.

Hulp nodig met het kiezen van de filter die voor jou het meest geschikt is? Bekijk onze beschikbare filters of neem contact met ons op.

Wat zijn de mogelijkheden?

Kleuren

Liever discreet beschermd of laat je graag zien dat jij je gehoor goed beschermd? Kies uit een breed aanbod hippe kleuren van fluor-geel tot glow-in-the-dark: Download hier onze kleurenkaart.

Aanpakje

Aan de muziekoordopjes kan een “aanpakje” worden bevestigd. Dat is handig tijdens het inzetten of uitnemen van de oordopjes en je kunt hier een nekkoordje aan vastmaken.

Nekkoordje

Door een nekkoordje aan te brengen, bind je de oordopjes aan elkaar. Zo raak je ze minder snel kwijt en kun je ze handig om je nek laten hangen.

Hoe werkt het aanmeten van muziek oordopjes?

Hoe ‘meet’ je een oor aan is een veel gehoorde vraag. Wij leggen je graag uit hoe het werkt.
Met een otoscoop kijken we in je oor naar de gehoorgang en het trommelvlies. We controleren of er geen afwijkingen zijn en of de gehoorgang vrij is van cerumen (oorsmeer). Het is belangrijk dat de gehoorgang geen hard of overtollig cerumen bevat, omdat we anders niet op een verantwoorde manier een afdruk kunnen maken.

Met een lichtpen plaatsen we een watje in het oor tot na de tweede knik van de gehoorgang. Dit watje beschermt het trommelvlies bij het maken van de afdruk.

Vervolgens vullen we het oor met afdrukmateriaal. Dit materiaal hardt binnen een paar minuten uit en wordt dan uit het oor verwijderd. Zo ontstaat er een ‘kopie’ van de gehoorgang en weten wij precies hoe jouw oor eruitziet. Deze afdruk gebruiken we vervolgens in ons laboratorium in Hoofddorp om jouw persoonlijke oordoppen te vervaardigen.

Bekende referenties over NOIZEZZ® Muziek

Ik gebruik al meer dan 10 jaar oordoppen, al voor dat ik überhaupt actief was als DJ. Ik vond het vanaf moment 1 al heel belangrijk om zuinig te zijn met je oren. Ik kan nu niet meer zonder en sinds dat ik de oordoppen van NOIZEZZ gebruik is de ervaring alleen maar beter geworden. Ik geniet van loepzuiver geluid en bescherm mijn oren optimaal. Ik hoef geen andere meer.

‘Als je houdt van je oren moet je met NOIZEZZ horen!’

Sinds afgelopen festival seizoen maak ik gebruik van de NOIZEZZ Custom oordoppen. Wat een eyeopener. Verschillende oor bescherming heb ik geprobeerd maar voor het eerst heb ik oordoppen gevonden waar ik een positieve ervaring mee beleef. Voorheen lieten de oordoppen mij vooral afwezig en niet compleet genieten van de muziek. Sinds ik de oordoppen van NOIZEZZ gebruik is dit compleet verdwenen. Ik geniet en bescherm mijn oren ook nog tijdens en na mijn optredens!