KNMV en NOIZEZZ® werken samen in strijd tegen gehoorbeschadiging

Mensen beschermen tegen gehoorbeschadiging en optimaal laten genieten van geluid; dat is waar NOIZEZZ voor staat. Samen met de Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging werken wij aan de bewustwording van het belang én de voordelen van gehoorbescherming bij het motorrijden. Om motorrijdend Nederland van de beste middelen te voorzien hebben we een actie opgezet voor het aanmeten van onze motor-oordoppen speciaal voor de leden van de KNMV.

LET OP: De KNMV actie is alleen geldig op de locaties waar NOIZEZZ met haar eigen personeel oorafdrukken maakt. Dit is op ons hoofdkantoor in Hoofddorp en evenementenlocaties uit onze agenda.

De actie voor KNMV leden is geldig op de locaties waar NOIZEZZ met haar eigen personeel oorafdrukken maakt. Dit is op ons hoofdkantoor in Hoofddorp en evenementenlocaties uit onze agenda. Regelmatig vullen wij de agenda aan met nieuwe locaties en tijden waar wij aanwezig zijn. Doordeweekse dagen zijn wij op afspraak in Hoofddorp beschikbaar voor het maken van oorafdrukken.

Onze PF-filters beschermen je gehoor tegen de schade die het luide geluid van motorrijden met zich meebrengt, maar behoudt de beleving en een perfecte spraakverstaanbaarheid. Gevoelsmatig halen onze motor-oordoppen ‘het scherpe randje’ van het omgevingsgeluid af. Zo kun jij nog gewoon een gesprek blijven voeren en blijf je je bewust van de omgeving zonder dat je risico loopt op gehoorschade.

Veiligheid en rijplezier

Goede gehoorbescherming vergroot de veiligheid van de motorrijder en verhoogt tegelijk het rijplezier. Doordat het schadelijke geluid wordt gedempt, geeft dit meer rust en focus. Je kunt je zo beter concentreren op het perfect nemen van die mooie bocht. Tegelijk wordt door kwalitatief goede oordoppen essentieel omgevingsgeluid behouden en geluidskwaliteit van gesprekken en muziek gewaarborgd.

Ons Laboratorium

De eerste maatwerkproducten uit ons laboratorium zijn vervaardigd in 1987. Wij hebben een volledig eigen laboratorium waar wij al ons maatwerk vervaardigen. Ons laboratorium bevind zich in Hoofddorp. Hier ontvangen en maken wij oorafdrukken die wij vervolgens verwerken tot eindproduct.

Wat motorrijders zeggen over NOIZEZZ®

Vroeger reden we op het circuit nooit met gehoorbescherming. Daar heb ik achteraf gehoorschade aan overgehouden; gebruik nu graag mijn Ducati-rode oordoppen.

Geen last van windruis maar kan gewoon nog heerlijk luisteren naar muziek! Geen onnodige druk in mijn oren waardoor ik nu nog langer kan motorrijden zonder zorgen!

Het maatwerk van NOIZEZZ is echt een aanvulling op mijn werk. Pasvorm is heel prettig en ik kan het de hele dag onder mijn helm dragen.