Maatwerk gehoorbescherming

Speciaal voor langdurig en/of frequent gebruik maakt NOIZEZZ maatproducten zoals otoplastieken en FORMAAT oorstukjes. Kies je voor Noizezz maatwerk doppen. Dan kies je voor kwalitatieve op maat gemaakte oordoppen die altijd afdichten.

Noizezz custom

Hard versus soft

Als de oorafdruk is gemaakt kan er gekozen worden voor hard of zacht materiaal. De dopjes van
hard materiaal zijn gemakkelijk te reinigen, makkelijk in het oor te plaatsen en dragen prettig in warme omstandigheden. De dopjes van zacht materiaal hebben eveneens een heel hoog draagcomfort.

Ervaring leert dat de keuze voor hard of zacht vaak is gebaseerd op voorkeur en gevoel van de klant.

Bij elke set hoort een luxe etui en een cerumenpennetje. Er is keuze uit
verschillende draagkoordjes zodat de dopjes niet snel kwijtraken.

gehoorbescherming op maat met draagkoordje

custom hard

De NOIZEZZ Custom harde oordopjes zijn gemaakt van acrylaat en te krijgen met vier verschillende filters; Mild, Medium, Strong en Extreme.

custom soft

De NOIZEZZ Custom zachte oordopjes zijn gemaakt van siliconen en te krijgen met vier verschillende filters; Mild, Medium, Strong en Extreme.

Welke kleur kies jij?
Er is een oneindige keuze

Voor iedereen een oplossing

Bent u op zoek naar een maatwerk product voor een specifiek doel. Noizezz heeft een breed scala aan special custom made oordoppenc

Voorkom gehoorschade

Noizezz otoplastieken

Heb je regelmatig bescherming nodig ter voorkoming van gehoorschade of voor de uitoefening van je beroep? Ben jij een fervent musicus, beveiliger, crewmember, motorrijder, metaalbewerker, feestganger, hobbyist, politieagent of docent? Speciaal voor langdurig en frequent gebruik maakt NOIZEZZ maatproducten met een unieke pasvorm.

Otoplastieken worden op basis van een oorafdruk van jouw oor gemaakt. Op maat gemaakte gehoorbescherming van NOIZEZZ zit dus letterlijk als gegoten. Ze dragen prettig en kunnen vaak in en uitgedaan worden. Voor gehoorbeschermers op maat is een goede afdruk nodig van de oren. In vaktermen is een goede afdruk een lange afdruk, voorbij de tweede knik en gemaakt van een middenviscositeit materiaal voor een goede afsluiting. Alleen zó zorgen de gehoorbeschermers voor het beste resultaat: ultiem draagcomfort en een optimale demping.

Otoplastieken zijn er in verschillende vormen en maten. Zo zijn er volledig gesloten oordopjes (geschikt voor zwemmen en slapen) en oordopjes met een filter. Bovendien zijn er speciale maatwerkproducten voor security medewerkers, voor muzikanten of coureurs. Zo kunnen wij speakers voor navigatie in de oordopjes verwerkten of worden de oordopjes geschikt gemaakt voor in-ear-monitoring.

Voor professionele oorafdrukken maak je een afspraak in ons laboratorium of ga je naar een van onze aangesloten audiciens.

Custom Music

Dit maatproduct is heel fijn voor professionele DJ’s of musici. Door de verschillende vlakke dempingen zijn ze perfect om de klank van het eigen instrument te blijven ervaren.
Music

Custom navigation

Bent u op zoek naar maatoplossingen met ingebouwde speakers? Of zoekt u een op maat gemaakt telefoonsysteem met bluetooth voor uw klant?
speaker

Custom sleep

Doet u geen oog dicht bij het minste of geringste nachtelijke geluid? Custom Sleep oordoppen zijn de oplossing voor uw probleem. Deze voelt u niet als u ligt te slapen.
rust