Nieuw in ons assortiment: de navulverpakking!

Oordopjes versleten?

Zijn jouw premium oordopjes versleten, maar zijn je filters nog prima in orde? Dan kun je sinds kort ook de NOIZEZZ navulverpakking kopen.  Dit is een verpakking waar maar liefst 2 sets oordopjes in zitten waar je zelf je “oude” filters in over kunt zetten.

Welke navulverpakking moet ik kiezen?

We hebben de keuze uit 8 verschillende navulverpakkingen. 4 navullingen voor de NOIZEZZ filter en 4 navullingen voor de NOIZEZZ music filter.

  1. Allereerst kijk je naar je eigen filters die je wilt overzetten. Zijn dit echte muziekfilters? (Te herkennen aan dat ze plat zijn en 5 kleine groefjes hebben.) Dan kies je ook de navulverpakking genaamd premium music. Heb je het gewone NOIZEZZ filter? (Te herkennen aan dat hij smal is en een klein kopje erop.) Dan kies je de navulverpakking genaamd premium.
  2. Nu kun je nog uit 4 verschillende maten kiezen; small, medium, large en extra large. De maat van de oordopjes die je gebruikte staat met een S, M, L of XL op het oordopje aangeduid.
  3. In de verpakking die je kiest zit een spiksplinternieuw bewaarblikje én maar liefst 2 sets van jouw oordopjes. Dus voorlopig kun je weer even vooruit!

Bestel direct voor slechts € 9,95 (verkoopadviesprijs incl. btw)