NOIZEZZ oordopjes indoen

Het juist inbrengen van je oordopjes is erg belangrijk. Wanneer een oordopje niet goed afsluit, kan dit voor schijnveiligheid zorgen. Wanneer de oordopjes op de juiste manier ingedaan worden, zorgt dit voor een optimale werking én ultiem draagcomfort.

NOIZEZZ Plug & Play indoen

De Plug & Play oordopjes zijn eenvoudig in te brengen. Trek je oorschelp iets naar achteren en duw de oordopjes rustig in het oor, totdat je voelt dat deze het oor goed afsluit.

 

NOIZEZZ Premium indoen

In de verpakking van de Premium oordopjes zitten 4 maten (XL, L, M en S), zo zit altijd de juiste maat erbij. Maar hoe bepaal je de juiste maat oordop en hoe doe je hem in? Neem de XL pluggen uit de verpakking en neem het aanpak-lipje van het oordopje tussen duim en wijsvinger. Zorg ervoor dat de de 3 lamelletjes (het uiteinde) naar boven wijst met het aanpak-lipje naar beneden. Druk het oordopje met de kant van de drie lamelletjes de gehoorgang in. Voel tegelijkertijd of het oordopje past. Past deze niet, neem dan één maat kleiner en herhaal de procedure. Ga zo verder totdat de aanpak met het lipje de buitenkant van de gehoorgang afsluit.

 

 

NOIZEZZ otoplastieken indoen

Neem de juiste otoplastiek (rode stip of rode tekst=rechts) tussen duim en wijsvinger. Het smalle deel van de otoplastiek wijst naar de gehoorgang. Duw de otoplastiek met een rustige, draaiende beweging in het oor zodanig dat deze goed aansluit. De otoplastiek is goed ingebracht indien hij bij geeuwen op zijn plaats blijft.