Oordopjes tegen snurken

Snurkt je partner en slaap je daardoor slecht? Met snurkgeluiden naast je slaap je vaak niet lekker in. Of je wordt er tussentijds wakker van en kunt de slaap vervolgens moeilijk hervatten. Gelukkig bieden onze slaap oordopjes een uitkomst bij snurkgeluiden of overige geluiden die een goede nachtrust lastig maken. Met de dopjes behoud je een goede nachtrust en kun je energiek en fit de dag weer in.

Oordopjes tegen snurken

Wist je dat het geluid van een snurkende partner even hard kan zijn als een drilboor op vijf meter afstand van je bed? Bizar hè…. Het helpt soms als je partner op de zij draait; dit vermindert de kans op snurken. Als dit niet helpt, zijn oordopjes tegen snurken een uitkomst. Hierbij is het belangrijk dat de oordopjes aan bepaalde eisen voldoen, zoals een comfortabele pasvorm waardoor er geen druk op het oor ontstaat en een juiste geluidsdemping.

NOIZEZZ oordopjes tegen snurken en herrie

NOIZEZZ biedt twee soorten slaap oordopjes aan voor een fijne nachtrust. Je kunt kiezen voor Premium slaapdopjes of maatwerk slaapdopjes. De oordopjes dempen het snurkgeluid maar sluiten het gehoor niet volledig af. Hierdoor kun je nog wel íets van de omgeving horen, zoals je kinderen of wekker.

oordopjes tegen snurkenPremium slaap oordopjes

NOIZEZZ maakt speciale herbruikbare gehoorbescherming zonder filter die ervoor zorgt dat je ongestoord kunt slapen. De NOIZEZZ slaap oordopjes volgen de kromming van je gehoorgang. Dit zorgt dat ze heel fijn zitten. Je ontvangt vier maten slaap oordopjes in de verpakking (s t/m xl), zodat je zelf de juiste maat kunt bepalen. Je oren blijven je hele leven groeien. Bewaar dus de maten die je niet gebruikt.  Het is namelijk goed mogelijk dat je in de loop der tijd een ander maatje nodig hebt. Bovendien zijn niet altijd allebei de gehoorgangen even groot. Zo heb je altijd de juiste maat voor beide oren.

Maatwerk slaap oordopjes

011_Custom_slaapdopjes_FORMAATWanneer je dagelijks oordopjes tegen snurken gebruikt, zijn draagcomfort en levensduur van de oordopjes belangrijke factoren. De maatwerk slaap oordopjes zijn zeer geschikt voor frequent en langdurig gebruik. De maatwerk oordopjes worden speciaal op de maat van je oren gemaakt. Door middel van een afdruk van je oren, worden de slaapdopjes handmatig vervaardigd in ons eigen lab (Lab Formaat). Ze worden gemaakt van siliconen materiaal en staan bekend om hun hoge draagcomfort. De slaapdopjes zijn in tegenstelling tot andere slaap oordopjes hol gegoten, waardoor ze comfortabel liggen tijdens de slaap. Het zachte siliconen materiaal beweegt mee met de gehoorgang tijdens het slapen op een kussen, hierdoor ontstaat er geen druk op het oor. Ze zitten letterlijk als gegoten!