TIJDELIJKE ACTIE - NOIZEZZ Sleep van 9,95 voor 2,95 bij aankoop van muziek-oordopjes

gebruik code "SLEEP21" bij de checkout

Arbowet en gehoorbescherming

Wist u dat... Slechthorendheid door lawaai in de top 3 van meest voorkomende beroepsziekten staat?

Wanneer is gehoorbescherming verplicht?

Het gevaar van lawaaislechthorendheid begint op de werkvloer bij 80 dB. Boven deze waarde moet u volgens de Arbowet gehoorbescherming aanbieden. Bovendien moet de noodzaak van een veilig volume ook in de RI&E worden opgenomen. Bij 83 dB is het geluidsvolume twee keer zo hoog en mag uw werknemer nog maar 4 uur zonder gehoorbescherming werken, waarbij er geen onacceptabel grote kans op gehoorschade mag bestaan. In de overige 4 uur mag dan geen hoog geluidsniveau meer voorkomen. U bent verplicht gehoorbescherming aan te bieden als de dagdosis gemiddeld hoger is dan 85 dB.

  • Bij blootstelling aan een dagelijkse dosis boven de 80 dB(A) moet de werkgever gehoorbeschermers beschikbaar stellen.
  • Bij dagelijkse blootstelling aan een dosis boven de 85 dB(A) zijn werknemers verplicht om gehoorbeschermers te dragen.

> Lees meer over de Arbowet en gehoorbescherming of kijk op Het Arboportaal

Waarom kiezen voor NOIZEZZ?

Zorgen voor uw mensen is zorgen voor uw bedrijf. Safety first. Ook op het gebied van horen en oren. Oren moeten worden beschermd bij hoge belasting, maar niet 'dichtgestopt'. Met NOIZEZZ gehoorbescherming blijft communiceren mogelijk en omgevingsgeluiden hoorbaar, wat essentieel is voor de veiligheid van uw medewerkers.

"Met NOIZEZZ zakelijk wordt u ontzorgd met een totaaltraject. U ontvangt een aanbod op maat, na een zorgvuldige intake en geluidsmeting."

NOIZEZZ beschikt over een eigen laboratorium, waar speciaal voor uw mensen zeer comfortabele otoplastieken tegen een scherpe prijsstelling worden vervaardigd. De afdrukken maken we bij u op locatie. Na productie volgt een persoonlijke uitlevering met een gedegen draaginstructie voor een optimale werking en ultiem draagcomfort.

Jaarlijks controleren we de otoplastieken. NOIZEZZ registreert en rapporteert zorgvuldig en kent korte communicatielijnen.

Totaaloplossing

Mogelijkheden die wij u bieden:

  • volledig detecteerbare oordopjes (food-branche)
  • een productlijn in diverse kleuren (huisstijl)
  • een draagkoord met clipje (voorkomt verlies)
  • de keuze tussen hard en zacht materiaal
  • een aansluiting op een portofoon of telefoon

Alle op maat gemaakte gehoorbescherming wordt standaard geleverd in een luxe etui met een schoonmaakborsteltje en onderhoudsinstructie. Zo gaan de gehoorbeschermers extra lang mee.

Vraag een offerte aan of neem contact op!

Bestellen in grote oplages

Wilt u grotere oplages gehoorbeschermers bestellen? Wij doen u graag een passend voorstel. Stuurt u ons een e-mail, onze accountmanager neemt direct persoonlijk contact met u op.

stuur ons een e-mail
Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief!