Motorsport-oordopjes

Voor motorrijders en motorfans
De speciale motorsport-oordopjes van NOIZEZZ filteren het schadelijke geluid van motorgeluid, luide uitlaten en windruis, maar laten de beleving in tact.
Banner-Motor

Geniet van je hobby

Noizezz - motordopjes
Of je nu zelf op de motor zit of op het circuit aan de kant staat als toeschouwer; motorrijden is een luide sport. Op de motor zelf zit je lange tijd in de windruis en dat kan hoofdpijn en uiteindelijk zelfs gehoorschade veroorzaken. Maar je wilt wel het getoeter van je medeweggebruikers nog kunnen horen. NOIZEZZ maakt speciale motor-oordopjes die ervoor zorgen dat je omgevingsgeluid nog wel kunt horen, zonder dat je gehoor schade oploopt. De oordoppen steken niet uit waardoor u ze comfortabel onder de helm kunt dragen. De filters in onze motorsport-oordoppen onderdrukken het schadelijke geluid en behouden de beleving en spraakverstaanbaarheid.

COMFORT

Wij maken de CUSTOM oordopjes volledig op maat aan de hand van uw oorafdrukken. Met pasvormgarantie! Uw op maat gemaakte oordopjes passen zo goed dat u ze ook na een lange motorrit, nauwelijks voelt zitten.

HYGIËNISCH

Met de NOIZEZZ cleaning set kunt u de motorsport-oordopjes zelf heel gemakkelijk schoonmaken en onderhouden.

KIES UW EIGEN MATERIAAL

Bij NOIZEZZ maken we het product dat het beste bij uw behoeftes past. Wilt u een zachte gehoorbeschermer of toch liever hard? Bij ons maakt u zelf de keuze.

KIES UW EIGEN KLEUR

Maak uw gehoorbescherming nog persoonlijker en kies uit een van de vele kleuren uit onze kleurenkaart.