Schietsport-oordopjes

Voor de schietsport en jachtliefhebber
De speciale schietsport-oordopjes van NOIZEZZ beschermen tegen het harde geluid van schoten op de schietbaan of tijdens de jacht of tegen harde knallen van bijvoorbeeld vuurwerk.
Noizezz - shoot banners

Voorkom gehoorschade!

Noizezz - shoot
Het geluidsniveau van een schot tijdens de jacht of op de schietvereniging loopt al snel op tot 160 dB. Dit niveau overstijgt zowel de veiligheidsgrens als de pijngrens. Eén schot kan dus al behoorlijk wat gehoorschade veroorzaken. Daarom maakt NOIZEZZ speciale oordopjes voor de jacht en de schietsport. Deze schietsport-oordopjes hebben een uniek impuls filter dat beschermt tijdens het schieten. Deze filter kunt u naar keuze zo instellen dat omgevingsgeluiden – zoals dierengeluiden of noodzakelijke commando´s –nog wel goed hoorbaar blijven. Maar u kunt er ook voor totale afsluiting kiezen.

COMFORT

Wij maken de CUSTOM oordopjes volledig op maat aan de hand van uw oorafdrukken. Met pasvormgarantie! Uw op maat gemaakte oordopjes passen zo goed dat u ze ook na een lange sessie op de schietbaan, nauwelijks voelt zitten.

HYGIËNISCH

Met de NOIZEZZ cleaning set kunt u de schietsport-oordopjes zelf heel gemakkelijk schoonmaken en onderhouden.

KIES UW EIGEN MATERIAAL

Bij NOIZEZZ maken we het product dat het beste bij uw behoeftes past. Wilt u een zachte gehoorbeschermer of toch liever hard? Bij ons maakt u zelf de keuze.

KIES UW EIGEN KLEUR

Maak uw gehoorbescherming nog persoonlijker en kies uit een van de vele kleuren uit onze kleurenkaart.