Vlieg-oordopjes

Voor iedereen die privé of zakelijk vliegt
Slaap en werk ongestoord door tijdens het vliegen. De speciale vlieg-oordopjes van NOIZEZZ dempen geluid en beschermen tegen drukverschillen.
NOIZEZZ Fly

Comfortabel vliegen

Noizezz - slaapdoppen
Jengelende kinderen aan boord? Oorpijn bij drukverschil? Werkzaam in de cabine? Vliegreizen zijn prachtig, maar ongewenste geluiden en pijn in de oren kunnen het werk- en reisplezier behoorlijk verstoren. Onze speciaal voor de vliegtuigcabine ontworpen vlieg-oordopjes maken het reizen met het vliegtuig voor iedereen comfortabeler. NOIZEZZ Fly onderdrukken de omgevingsgeluiden, zelfs van rumoerige kinderen aan boord en verlichten oorpijn bij drukverschil. Of u nu in de cabine werkt, zakelijk of privé vliegt, deze vlieg-oordopjes gaan alle ongemakken van het vliegen tegen.

COMFORT

Wij maken de CUSTOM vlieg-oordopjes volledig op maat aan de hand van uw oorafdrukken. Met pasvormgarantie! Uw op maat gemaakte oordopjes passen zo goed dat u ze ook op een lange vlucht, nauwelijks voelt zitten.

HYGIËNISCH

Met de NOIZEZZ cleaning set kunt u de vlieg-oordopjes zelf heel gemakkelijk schoonmaken en onderhouden.

KIES UW EIGEN MATERIAAL

Bij NOIZEZZ maken we het product dat het beste bij uw behoeftes past. Wilt u een reguliere siliconen slaapdop, of liever vulkaniserend materiaal? Bij ons maakt u zelf de keuze.

KIES UW EIGEN KLEUR

Maak uw gehoorbescherming nog persoonlijker en kies uit een van de vele kleuren uit onze kleurenkaart.