Werk-oordopjes

Voor in de bouw en industrie
De speciale werk-oordopjes van NOIZEZZ beschermen de oren van uw medewerkers tegen het geluid van zware machines of andere luide geluiden.

Veilig werken

Noizezz - werk-oordopjes
Wie met zware machines werkt of werkzaam is in de muziekbranche, weet hoe vermoeiend en soms pijnlijk geluid kan zijn. Sterker nog, gehoorschade en slechthorendheid door lawaai staat in de top 3 van de meest voorkomende beroepsziekten. Daarom maakt NOIZEZZ speciale werk oordopjes die ervoor zorgen dat uw medewerkers in alle omstandigheden kunnen werken, zonder dat hun gehoor schade oploopt. Of het nu gaat om werken in de bouw, (zware) industrie, muziekbranche of in de beveiliging; wij hebben voor iedere vraag een passende oplossing.

COMFORT

Wij maken de CUSTOM oordopjes volledig op maat aan de hand van uw oorafdrukken. Met pasvormgarantie! Uw op maat gemaakte oordopjes passen zo goed dat u ze ook na een lange werkdag, nauwelijks voelt zitten.

HYGIËNISCH

Met de NOIZEZZ cleaning set kunt u de werk-oordopjes zelf heel gemakkelijk schoonmaken en onderhouden.

KIES UW EIGEN MATERIAAL

Bij NOIZEZZ maken we het product dat het beste bij uw behoeftes past. Wilt u een zachte gehoorbeschermer of toch liever hard? Bij ons maakt u zelf de keuze.

KIES UW EIGEN KLEUR

Maak uw gehoorbescherming nog persoonlijker en kies uit een van de vele kleuren uit onze kleurenkaart.