Zwem-oordopjes

Zwemmen zonder water in je oor
Lekker zwemmen zonder water in uw oor. De speciale zwem-oordopjes van NOIZEZZ sluiten uw oor goed af en dat is een rustig gevoel.
Noizezz - zwemdopjes banner

Lekker zwemmen

Noizezz - slaapoordopjes
Bij directe pijn komt het meestal doordat water in het oor ervoor zorgt dat er een verhoogde druk of een verstopping ontstaat. Dit kan erg pijnlijk zijn. Bij een gezond oor komt het water niet voorbij het trommelvlies, maar kan het wel even blijven hangen. De pijn hoort echter snel te verdwijnen op het moment dat het water weer het oor is uitgelopen. Door het gebruik van zwemoordopjes voorkom je dat er (vervuild) water in het oor binnenkomt, De zwem-oordopjes van NOIZEZZ sluiten de gehoorgang goed af, zo komt er geen vocht in het oor waardoor de kans op oorpijn of een oorontsteking aanzienlijk vermindert. Zo kunt u lekker genieten van het water.

COMFORT

Wij maken de CUSTOM oordopjes volledig op maat aan de hand van uw oorafdrukken. Met pasvormgarantie! Uw op maat gemaakte oordopjes passen zo goed dat u ze ook na een flink stuk zwemmen of een tijd lang surfen, nauwelijks voelt zitten.

HYGIËNISCH

Met de NOIZEZZ cleaning set kunt u de zwem-oordopjes zelf heel gemakkelijk schoonmaken en onderhouden.

KIES UW EIGEN MATERIAAL

Bij NOIZEZZ maken we het product dat het beste bij uw behoeftes past. Wilt u een zwemdop uit reguliere siliconen of liever drijvend materiaal? Bij ons maakt u zelf de keuze.

KIES UW EIGEN KLEUR

Maak uw gehoorbescherming nog persoonlijker en kies uit een van de vele kleuren uit onze kleurenkaart.