Waarom NOIZEZZ gehoorbescherming?

We leven in een wereld waarin geluid altijd om ons heen is en we wennen er snel aan. Zelfs als het geluidsniveau erg hoog is. Bij een geluidsniveau boven de 80 dB kan er gehoorschade optreden. Als je je bedenkt dat een concert een gemiddeld geluidsniveau heeft van 90 dB tot 110 dB, snap je dat het dragen van kwalitatieve gehoorbeschermers noodzakelijk is.

In 2009 zijn wij begonnen met de ontwikkeling van NOIZEZZ gehoorbescherming. Mensen beschermen tegen gehoorbeschadiging en optimaal laten genieten van geluid, dat is onze missie. Dit doen we door het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige gehoorbescherming en oorstukjes. Hierbij vinden we het belangrijk dat de spraakverstaanbaarheid niet verloren gaat en dat de gehoorbescherming comfortabel draagt. Wel zo fijn en wel zo veilig.

Inmiddels biedt NOIZEZZ drie lijnen gehoorbeschermers aan: Plug&Play, Premium en Custom. Plug&Play is een beschermer die op elk moment gebruikt kan worden. De Premiumlijn heeft 8 verschillende filters, elk met een eigen sterkte. Zo kies je het filter dat bij jouw situatie past. En speciaal voor langdurig gebruik, maakt NOIZEZZ passende maatproducten in eigen laboratorium. Muzikanten, kinderen, reizigers, watersporters, uitgaanspubliek, motorrijders, mensen met slaap- of concentratieproblemen, jachtsport liefhebbers; voor iedereen en elke situatie bij wij de juiste oplossing.

NOIZEZZ aan het werk. Neem een kijkje binnen in het bedrijf.

Ruim 500 verkooppunten in Nederland & België
100% Nederlands product
2 werkdagen levertijd

NOIZEZZ heeft een eigen Lab

We werken in ons eigen laboratorium al sinds 1976 aan oorstukjes. En sinds 2009 aan de beste gehoorbescherming. NOIZEZZ en laboratorium FORMAAT zijn in 2016 geïntegreerd.

Speciaal voor langdurig gebruik maakt NOIZEZZ passende maatproducten. Deze passen perfect in het oor, dragen prettig en kunnen vaak in en uitgedaan worden. In 2016 bundelden NOIZEZZ en laboratorium FORMAAT hun krachten. Ambitie? Samen verder doorgroeien als top laboratorium met Nederlands vakmanschap.  Beide laboratoria brengen met hun teams jarenlange expertise en ervaring in. NOIZEZZ op het gebied van gehoorbescherming, FORMAAT op het gebied van oorstukjes.

Directeuren Petra Spigt en Haske Eshuis: “Met de bundeling van vakkennis, ervaring en de handwerkkunde van onze oor-technieker in beide disciplines, bieden we de markt een kwalitatief uitzonderlijk hoog dienstverleningsniveau. Nationaal en internationaal.”

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen met onze nieuwsbrief!

zoek een verkooppunt

ontdek onze winkelzoeker

gehoorbescherming voor kinderen

bekijk de mogelijkheden