NOIZEZZ®

Tune In To Life.

Onze missie geeft geeft vorm aan ons merk, dag in, dag uit

Geluid is een essentieel onderdeel van onze ervaringen, communicatie en welzijn. Of het nu gaat om het volgen van een gesprek in een rumoerige kamer, het genieten van een festival, of gewoonweg het verminderen van prikkelingen, wij geloven dat iedereen het recht heeft om zich comfortabel en in controle te voelen in hun auditieve omgeving. En dat zonder dat er compromissen worden gesloten op het gebied van kwaliteit, veiligheid of comfort.

Mensen beschermen tegen gehoorbeschadiging en optimaal laten genieten van geluid; dat is waar NOIZEZZ voor staat. Wij doen dit door het aanbieden van oorstukjes, gehoorbescherming en zogenaamde “specials”.

Ons NOIZEZZ laboratorium

De eerste maatwerkproducten uit ons laboratorium zijn vervaardigd in 1987. Het laboratorium in Haarlem, dat toen nog FORMAAT heette, specialiseerde zich in maatwerkoplossingen voor de hoorzorg en is nog altijd een begrip onder audiciens.

Sinds 2016 zijn de laboratoria van FORMAAT en NOIZEZZ geïntegreerd met als resultaat een professioneel en uitstekend georganiseerd en geoutilleerd laboratorium met Nederlands vakmanschap. Beide laboratoria brengen met hun teams jarenlange expertise en ervaring in. NOIZEZZ op het gebied van gehoorbescherming, FORMAAT op het gebied van oorstukjes. Gaandeweg ontstaan er vanuit het gecombineerde laboratorium ook nieuwe producten in de categorie “specials”.

Maatwerk gehoorbescherming

In 2009 introduceerde NOIZEZZ haar eigen universele en op maat gemaakte gehoorbescherming. Behoud van spraakverstaanbaarheid en kwalitatief hoogwaardige gehoorbescherming stonden hierbij centraal. NOIZEZZ ontwikkelde haar eigen geluidsfilters die in de gehoorbescherming wordt toegepast. Zowel de universele als op maat gemaakte gehoorbescherming zijn veilig en comfortabel te dragen. NOIZEZZ produceert de maatwerkproducten in haar eigen laboratorium in Hoofddorp.

Oorstukjes, gehoorbescherming en specials

Tegenwoordig biedt NOIZEZZ producten in drie categorieën: oorstukjes, gehoorbescherming en “specials”.

Oorstukjes zijn maatwerkoplossingen voor audiciens die hiermee de perfect passende hoorzorg aan hun klanten kunnen bieden. Wij maken op recept van de audicien een oorstukje dat het beste rendement uit de hoorhulpmiddelen haalt.

Gehoorbescherming is een universele of op maat gemaakte oordop die is voorzien van een van de unieke NOIZEZZ filters. Er zijn twee typen filters: MF Filters en PF Filters. Ieder in vier verschillende dempingniveaus die voor elke situatie een passende oplossing bieden.

Specials zijn alle producten die niet onder oorstukjes of gehoorbescherming vallen. Dit zijn bijvoorbeeld zwemdoppen die ervoor zorgen dat je geen water in je oren krijgt en slaapdopjes die het omgevingsgeluid dempen zodat je rustig kunt slapen. Onze Active Com zijn op maat gemaakte oortelefoons voor de sport. Sleeves is maatwerk voor bestaande oortelefoons waardoor ze comfortabeler zitten en niet uit je oren losraken.