Winkelmand
Gegevens invoeren
Bestelling plaatsen
Winkelmand
Gegevens invoeren
Bestelling plaatsen

Privacy Verklaring NOIZEZZ

In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens worden verzameld en hoe wij daarmee omgaan. Zo wordt uitgelegd waar jouw gegevens worden opgeslagen en voor welke doeleinden jouw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind je hier ook al jouw rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van die rechten.

De privacy verklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam deze privacy verklaring periodiek te raadplegen.

Inleiding

NOIZEZZ is een toonaangevend bedrijf op het gebied van oorstukjes voor hoortoesteldragers en gehoorbescherming. Mensen beschermen tegen gehoorbeschadiging en optimaal laten genieten van geluid door het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige gehoorbescherming en oorstukjes. Dat is onze missie.

Er zijn situaties waarin jouw gegevens door NOIZEZZ verzameld worden. Het is daarom goed dat jij weet wat wij daarmee doen en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring.

Als jij je niet prettig voelt omtrent het gebruik van jouw gegevens door NOIZEZZ, neem dan gerust contact op!

info@noizezz.com | 023-5544010 | Wijkermeerstraat 16 | 2131 HA Hoofddorp | KVK Nr: 34177114 | www.noizezz.com

Doel gegevens

NOIZEZZ verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van NOIZEZZ. Jouw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden. De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van onze diensten of producten. Je e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om met je te kunnen communiceren over je aankoop in onze webshop. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan NOIZEZZ de betreffende dienst niet aanbieden.

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door NOIZEZZ. Deze worden hieronder toegelicht:

Contact opnemen

Jouw gegevens zullen verzameld worden als jij contact opneemt met NOIZEZZ via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om de vraag te kunnen beantwoorden, zoals je naam, bedrijfsnaam, e-mailadres en telefoonnummer. 

Analytics

De website van NOIZEZZ verzamelt jouw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan jouw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van je website bezoek of de pagina’s die je veel bezoekt.

Bewaartermijn

Jouw gegevens worden door NOIZEZZ nooit langer bewaard dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.

Contact opnemen

Op het moment dat je contact opneemt met NOIZEZZ via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar bewaard.

 Analytics

De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan jouw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Jouw rechten

Recht op inzage

Je hebt het recht om ten alle tijden jouw gegevens op te vragen die bij NOIZEZZ vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met NOIZEZZ. Je krijgt dan een overzicht van jouw gegevens.

Recht op rectificatie

Kloppen je gegevens niet? Of zijn je gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door NOIZEZZ.

Recht op overdracht

Mocht jij de gegevens nodig hebben die bij NOIZEZZ opgeslagen liggen in het geval je overstapt naar een andere partij of dienst, dan heb je het recht op overdracht. Hierbij dient NOIZEZZ al jouw gegevens over te dragen aan de andere partij.

 Recht op wissen van gegevens

Wil je niet langer dat jouw gegevens bij NOIZEZZ vastgelegd zijn? Dan heb je het recht op het laten wissen van jouw gegevens.

Recht op het indienen van een klacht

Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat NOIZEZZ niet op de juiste manier met jouw gegevens omgaat.

 Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

Wil jij niet dat NOIZEZZ jouw gegevens gebruikt? Dan heb je het recht op het stoppen van het gebruik van jouw persoonsgegevens. Het gebruik maken van deze rechten kan via info@noizezz.com onder toezending van een kopie ID-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, ID-bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

Beveiliging

Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door NOIZEZZ of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestapsverificatie. Bij deze tweestapsverificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar NOIZEZZ. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces. De apparaten die jouw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord. Het aantal apparaten die toegang hebben tot jouw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten.

 Daarnaast wordt jouw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website van NOIZEZZ privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.