Slaap oordopjes voor een goede nachtrust

Een snurkende partner? De buren die een feestje geven? Of een slaapkamer die grenst aan de snelweg? Het is heerlijk om te kunnen horen, maar soms wil je niet alles meekrijgen. Als je probeert te slapen bijvoorbeeld. Wat kan je het beste doen als je niet kunt slapen door omgevingsgeluiden?

Niet kunnen slapen

Wanneer je een lichte slaper bent of omgevingsgeluiden je consequent wakker houden, kan dit erg vervelend zijn! Vooral als je hierdoor onnodig wakker wordt en niet meer verder kunt slapen. Hierdoor kun je last krijgen van een gebrek aan energie, wat uiteraard niet bevorderlijk is voor je productiviteit gedurende de dag. Een oplossing voor deze slapeloosheid is het gebruik van oordopjes. Met name speciale slaap oordoppen bieden een uitkomst. Oordopjes voor het slapen bestaan in verschillende soorten. De werking en het comfort van deze verschillende oordopjes kunnen erg verschillen. Welke oordopjes voor jou het meest geschikt zijn, hangt onder andere af van jouw voorkeur maar ook zeker van de draagfrequentie.

Zijn slaap oordopjes schadelijk?

Slaap oordopjes zijn niet schadelijk en het dagelijks dragen ervan kan geen kwaad. Wel is het belangrijk om je oren en oordopjes goed schoon te houden met lauwwarm water. De oordopjes kun je nog extra reinigen met een desinfecterende cleaning spray. Wanneer je veel last hebt van oorontstekingen of ophoping van oorsmeer, is het niet verstandig om de slaap oordopjes dagelijks te gebruiken.

NOIZEZZ slaap oordopjes

NOIZEZZ maakt speciale gehoorbescherming voor een zo optimaal mogelijke nachtrust. De slaapdopjes voor tijdens het slapen weren onnodig lawaai en laten jou optimaal genieten van je rust. De oordopjes sluiten het geluid niet volledig af, waardoor je nog wel íets van de omgeving kunt horen, zoals alarmsignalen en je wekker. NOIZEZZ biedt twee soorten slaap oordopjes aan voor een fijne nachtrust. Je kunt kiezen voor NOIZEZZ Premium slaapdopjes of NOIZEZZ maatwerk slaapdopjes.

NOIZEZZ Premium Sleep

NOIZEZZ maakt speciale herbruikbare gehoorbescherming zonder filter die ervoor zorgt dat je ongestoord kunt slapen. De NOIZEZZ Premium slaap oordopjes volgen de kromming van je gehoorgang. Dit zorgt dat ze heel fijn zitten. Je ontvangt vier maten slaap oordopjes in de verpakking (s t/m xl), zodat je zelf de juiste maat kunt bepalen. Je oren blijven je hele leven groeien. Bewaar dus de maten die je niet gebruikt. Het is namelijk goed mogelijk dat je in de loop der tijd een ander maatje nodig hebt. Bovendien zijn niet altijd allebei de gehoorgangen even groot. Zo heb je altijd de juiste maat voor beide oren.

Op maat gemaakte slaap oordopjes

Wanneer je dagelijks last hebt van omgevingsgeluiden en dus dagelijks slaapt met oordopjes, zijn het draagcomfort en levensduur van de oordopjes van groot belang. De maatwerk slaap oordopjes zijn zeer geschikt voor frequent en langdurig gebruik. Ze worden speciaal op de maat van je oren gemaakt. Op basis van een afdruk van je oren, vervaardigen we de slaapdopjes handmatig in ons eigen lab (Lab Formaat). Ze worden gemaakt van siliconen materiaal en staan bekend om hun hoge draagcomfort. De slaapdopjes zijn in tegenstelling tot andere slaap oordopjes hol gegoten, waardoor ze comfortabel liggen tijdens de slaap. Het zachte siliconen materiaal beweegt mee met de gehoorgang tijdens het slapen op een kussen, hierdoor ontstaat er geen druk op het oor. Ze zitten letterlijk als gegoten!

Maak een afspraak met ons lab voor afdrukken of bestel NOIZEZZ Premium Sleep online!