Vakantie; wat neem ik mee?

Ik ga op vakantie en ik neem mee… paspoort, zonnebrand, tandenborstel, zwemkleding, badslippers, goed boek. Check, check check. Maar wat zijn nou echt de belangrijke dingen die je zomaar eens zou kunnen vergeten? (oordopjes!) Wij zetten ze voor je op een rijtje!

Vlieg oordopjes

Vliegen is in de meeste gevallen een fijne methode om (ver) mee te reizen. Alleen wie kent het niet? Dat enorme rotgevoel wanneer in het vliegtuig (en daarna) je oren dichtzitten of suizen. Bovendien kan het geluid van vliegtuigmotoren soms zeer vermoeiend zijn. Met NOIZEZZ fly oordopjes kun je relaxed en comfortabel reizen. Zo kun je ontspannen op vakantie gaan en kom je uitgerust aan.

Zwem oordopjes

Zomervakantie staat bijna altijd wel garant voor een duik in het zwembad of in de zee. Als je buisjes hebt of een gevoelig trommelvlies wil je het liefst geen water in je oor. Maar natuurlijk wil je wel kunnen genieten van een welkome verfrissing in het water. NOIZEZZ aqua sluit de gehoorgang goed af, zo komt er geen vocht in het oor en dat geeft een rustig gevoel. Beschermt ook surfers tegen het ‘surfer’s ear’.

Slaap oordopjes

Dit is een echte aanrader, vooral wanneer je een campingfanaat bent. Jouw buurman, die een tentje verderop slaapt, kan een behoorlijke snurker zijn. Of je zult het net zien: jouw hotelkamer grenst aan een drukke snelweg. Het is heerlijk om te kunnen horen, maar soms wil je niet alles meekrijgen… Gelukkig biedt NOIZEZZ sleep een uitkomst bij snurkgeluiden of overige geluiden die een goede nachtrust lastig maken. Met de oordopjes behoud je een goede nachtrust en kun je energiek en fit de dag weer in.

Overlast oordopjes

Oordopjes voor als jij tijdens je vakantie echt even helemaal tot rust wilt komen. Geen gillende kinderen bij het zwembad, geen overlast door andere gasten, geen verbouwingswerkzaamheden, alleen jij en je boek.

Muziek oordopjes

Ga jij naar Ibiza deze zomer? Of is er een kinderdisco aanwezig op de camping? Vergeet dan vooral niet je muziek oordopjes, zowel die van jezelf als die van je kinderen! Een echte múst voor als je de volgende ochtend niet met een (blijvende) piep wakker wilt worden.

Dé vakantietip

Wanneer jij op maat gemaakte gehoorbescherming hebt laten aanmeten, is het natuurlijk erg vervelend als je één of beide oordopjes kwijtraakt tijdens de vakantie. Wanneer je bij het aanmeten een verzekering afsluit, kun je voor €10,- per oordopje een nieuwe laten aanmeten (bij de dealer waar je in eerste instantie je gehoorbescherming hebt laten aanmeten). Handig!

Vergeet je dus niet jouw oordopjes? Let the holiday begin!