Open Oorstukjes op maat

voor de juiste hoorzorg

NOIZEZZ® Open Oorstukjes

Alle Open Oorstukjes van NOIZEZZ worden in ons maatwerk laboratorium in Hoofddorp door onze specialisten vervaardigd. Met veel kennis, kunde en passie maken wij dagelijks weer unieke producten. Hiermee ondersteunen wij audiciens, audiologen en KNO-artsen om de beste zorg te kunnen bieden. Om ons maatwerk op iedere unieke situatie aan te laten sluiten bieden wij een tal van combinaties van typen oorstukjes, materialen en bewerkingen. Een van deze typen is het Open Oorstukje.

Waarom Open Oorstukjes?

Ieder oor is uniek en iedereen beleeft geluid anders. We gebruiken onze oren elke dag intensief en zijn een waardevol onderdeel van onze zintuigen. Dit maakt de hoorzorg zeer persoonlijk. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de drager van het oorstukje, maar ook voor de audicien of audioloog. Daarom maakt NOIZEZZ Open Oorstukjes in haar laboratorium in Hoofddorp.

Het Open Oorstukje is een traditioneel oorstukje dat met veel verschillende materialen en bewerkingen kan worden uitgevoerd. Dit type oorstukje staat vooral bekend om zijn goede houvast in de oorschelp. Het Open Oorstukje zien we vaak in een combinatie met een Iros Kanaal wat een zeer geschikte combinatie is wanneer er bijvoorbeeld sprake is van een gevoelig huid. Of het nu gaat om harde of zachte materialen; NOIZEZZ® heeft voor iedere vraag een passende oplossing. Volledig op maat en met pasvormgarantie. Onze audiciens, accountmanagers en de specialisten in ons eigen maatwerk laboratorium helpen u graag aan de beste oplossing.

Wat zijn de mogelijkheden?

Productie

Het modeleren van dit
oorstukje kan in ons
laboratorium zowel
met de hand als digitaal.

Materiaal

Onze oorstukjes
kunnen worden gemaakt
van verschillende materialen:
Acrylaat, Koude Bio en Warme
Bio zijn beschikbaar als basis.

Kleuren

Afhankelijk van het gekozen
basismateriaal zijn er
verschillende kleuren beschikbaar:
Download hier onze kleurenkaart

Venting

Om het beste resultaat te
behalen kan het wenselijk
zijn om een venting aan te
brengen. Wij maken ventingen
vanaf 0,6mm.

Kanaal

Dit oorstukje kan worden
voorzien van een Iros Kanaal
of een Thermoflex Kanaal.

Aanpakje

Aan dit oorstukje kunnen wij een
aanpakje maken. Dit maakt
het oorstukje makkelijker
te hanteren.

Sierelementen

Voor dit oorstukje zijn
verschillende soorten
sierelementen beschikbaar
om deze nóg specialer te
maken: Download hier
onze kleurenkaart.

Laklaag

Voor dit oorstukje zijn verschillende afwerkingen mogelijk: ongelakt, glaslak, siliconenlak en nano-lak.

Hoe maken wij een Open Oorstukje?

Wij maken alle Open Oorstukjes in ons laboratorium in Hoofddorp! Wij bieden hier groot aantal typen oorstukjes, materialen, kleuren, sierelementen en andere bewerkingen en toevoegingen waar steeds weer unieke combinaties tot stand komen.

Alle oorstukjes worden gemaakt op basis van een afdruk van het oor. Dit kan digitaal of fysiek worden aangeleverd. We controleren of de afdruk voldoet aan onze kwaliteitseisen voor wij deze verwerken. Wij controleren ook altijd de bestelling, en stemmen waar nodig af met de partij die het open oorstukje besteld. Hiervoor hebben wij niet alleen productspecialisten in huis, maar ook onze eigen audiciens en audiologen om altijd tot de beste oplossing te komen.

Wanneer de afdruk en de bestelling zijn goedgekeurd begint ons productieproces. Aan de hand van de bestelling wordt bepaald hoe dit proces er exact uitziet. Wij kunnen bijvoorbeeld een product modelleren met de hand. Hiervoor hebben wij een fysieke afdruk nodig waarmee wij een mal van gips kunnen maken. Modeleren kan uiteraard ook digitaal. Dit doen wij middel een digitaal bestand dat wij bewerken en produceren met op ons 3D laboratorium. Na een reeks van productiestappen ontstaat er steeds weer een uniek proces dat in een eindproduct resulteert. Na de kwaliteitscontrole is het productieproces afgerond en is met maatwerk product klaar om verzonden te worden!