Vlieg Oordopjes

Gehoorbescherming voor tijdens het vliegen

De vakantie staat bijna voor de deur! Nu alleen nog op de bestemming aankomen… Helaas kan een vliegreis vermoeiend zijn vanwege het storende geluid van de vliegmotoren, medepassagiers of een pijnlijke druk in je gehoorgang. Maar maak je geen zorgen, wij hebben speciaal voor jou vlieg oordopjes ontworpen die je kunt gebruiken tijdens de vlucht, voor een comfortabele reis.

Maatwerk vlieg oordopjes voor iedereen die privé of zakelijk vliegt

Dankzij de maatwerk vlieg oordopjes van NOIZEZZ kun je ongestoord slapen en werken tijdens het vliegen. Deze oordopjes dempen geluid, zodat je uitgerust aankomt op je vakantiebestemming. Als cabinemedewerker kun je energieker je werkdag doorkomen en tijdens zakelijke vluchten hoef je geen werktijd te verliezen.

De adviesprijs van deze vliegoordopjes begint bij €124,-

Waarom vlieg oordopjes gebruiken?

Ben je moe na een lange vlucht? Hoewel vliegreizen geweldig zijn, kunnen ongewenste geluiden en pijn in de oren het plezier van reizen flink verstoren.

Onze vlieg oordopjes zijn speciaal ontworpen voor gebruik in het vliegtuig en maken het reizen voor iedereen comfortabeler. Het Performance Filter dempt niet alleen omgevingsgeluiden, maar werkt ook als ventiel om oorpijn door drukverschil te voorkomen. Of je nu in de cabine werkt, zakelijk of privé vliegt, deze vlieg oordopjes zorgen voor een prettigere vliegervaring en gaan alle ongemakken van het vliegen tegen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Materiaal

Onze oordopjes kunnen worden gemaakt van zacht siliconen of hard acrylaat. Al onze materialen zijn goed te reinigen en liggen zo goed in het oor dat je ze bijna niet voelt zitten.

Kleuren

Liever discreet beschermd of laat je graag zien dat jij je gehoor goed beschermd? Kies uit een breed aanbod aan kleuren. Download hier onze kleurenkaart.

Aanpakje

Aan de vliegoordopjes kan een “aanpakje” worden bevestigd. Dat is handig tijdens het inzetten of uitnemen van de oordopjes en je kunt hier een nekkoordje aan vastmaken.

Nekkoordje

Door een nekkoordje aan te brengen, bind je de oordopjes aan elkaar. Zo raak je ze minder snel kwijt en kun je ze handig om je nek laten hangen.

Hoe werkt het aanmeten van vlieg oordopjes?

Hoe ‘meet’ je een oor aan is een veel gehoorde vraag. Wij leggen je graag uit hoe het werkt.

Met een otoscoop kijken we in je oor naar de gehoorgang en het trommelvlies. We controleren of er geen afwijkingen zijn en of de gehoorgang vrij is van cerumen (oorsmeer). Het is belangrijk dat de gehoorgang geen hard of overtollig cerumen bevat, omdat we anders niet op een verantwoorde manier een afdruk kunnen maken.

Met een lichtpen plaatsen we een watje in het oor tot na de tweede knik van de gehoorgang. Dit watje beschermt het trommelvlies bij het maken van de afdruk.

Vervolgens vullen we het oor met afdrukmateriaal. Dit materiaal hardt binnen een paar minuten uit en wordt dan uit het oor verwijderd. Zo ontstaat er een ‘kopie’ van de gehoorgang en weten wij precies hoe jouw oor eruitziet. Deze afdruk gebruiken we vervolgens in ons laboratorium in Hoofddorp om jouw persoonlijke oordoppen te vervaardigen.

Wat klanten zeggen over NOIZEZZ®

Normaal krijg ik hoofdpijn omdat ik moeilijk kan klaren. Sinds ik oordopjes met een filter gebruik heb ik hier geen last meer van. Ik doe mijn oordopjes voor het boarden in, en ik doe ze niet meer uit tot ik weer uit het vliegtuig ben. Het maakt het reizen voor mij een stuk prettiger.