Slaap Oordopjes

Voor een ongestoorde nachtrust

De slaap oordopjes van NOIZEZZ zorgen ervoor dat je in alle omstandigheden kunt genieten van een goede nachtrust. Of het nu gaat om een snurkende partner, een drukke buurt of nachtdiensten, NOIZEZZ biedt voor elke situatie een passende oplossing. Onze specialisten helpen je graag aan de beste nachtrust.

Neem een kijkje in onze standaard oplossingen of ga voor een maatwerk oplossing.

Uitgerust wakker worden met onze maatwerk slaap oordopjes

De speciale slaap oordopjes van NOIZEZZ zorgen voor rust in je slaapomgeving zodat je uitgerust wakker wordt. Deze oordopjes onderdrukken (achtergrond-) geluid, waardoor je beter van je nachtrust kunt genieten. Specifiek voor het slapen zijn deze slaap oordopjes dusdanig ontworpen dat ze zo min mogelijk druk op de huid uitoefenen. Ben je een zijslaper? Dan is er speciaal voor jou de mini-variant. Adviesprijs vanaf €112,-

Waarom slaap oordopjes op maat?

Een goede dag begint met een goede nachtrust. Maar als er veel omgevingsgeluid is, kan het moeilijk zijn om goed in te slapen of om in slaap te blijven. Ongestoord slapen kan lastig zijn wanneer je een lichte slaper bent, een snurkende partner hebt of je in een buurt woont met veel verkeer of ander omgevingsgeluid.

Daarom maakt NOIZEZZ speciale slaapoordopjes die ervoor zorgen dat je in alle omstandigheden van een goede nachtrust kunt genieten. Of het nu gaat om een onrustig slapende partner, een rumoerige vakantiebestemming of omdat je overdag moeten slapen vanwege je nachtdiensten; NOIZEZZ® heeft voor iedere situatie een passende oplossing. Onze audiciens, accountmanagers en de specialisten in ons eigen maatwerk laboratorium helpen je graag aan de beste nachtrust.

Wat zijn de mogelijkheden?

Materiaal

Onze slaapoordopjes worden gemaakt van zacht siliconen. Al onze materialen zijn goed te reinigen en liggen zo goed in het oor dat je ze bijna niet voelt zitten.

Kleuren

Maak je slaapdopjes persoonlijk en kies hier uit het brede aanbod aan kleuren. Download hier onze kleurenkaart.

Mini

De slaapdopjes zijn ook verkrijgbaar in een mini-variant. Deze oordopjes zijn kleiner en zitten dieper in het oor waardoor ze goed geschikt zijn voor zijslapers.

Hoe werkt het aanmeten van slaap oordopjes?

Hoe ‘meet’ je een oor aan is een veel gehoorde vraag. Wij leggen je graag uit hoe het werkt.

Met een otoscoop kijken we in je oor naar de gehoorgang en het trommelvlies. We controleren of er geen afwijkingen zijn en of de gehoorgang vrij is van cerumen (oorsmeer). Het is belangrijk dat de gehoorgang geen hard of overtollig cerumen bevat, omdat we anders niet op een verantwoorde manier een afdruk kunnen maken.

Met een lichtpen plaatsen we een watje in het oor tot na de tweede knik van de gehoorgang. Dit watje beschermt het trommelvlies bij het maken van de afdruk.

Vervolgens vullen we het oor met afdrukmateriaal. Dit materiaal hardt binnen een paar minuten uit en wordt dan uit het oor verwijderd. Zo ontstaat er een ‘kopie’ van de gehoorgang en weten wij precies hoe jouw oor eruitziet. Deze afdruk gebruiken we vervolgens in ons laboratorium in Hoofddorp om jouw persoonlijke oordoppen te vervaardigen.