Mini Oorstukjes op maat

voor de juiste hoorzorg

NOIZEZZ® Mini Oorstukjes

Alle Mini Oorstukjes van NOIZEZZ worden in ons maatwerk laboratorium in Hoofddorp door onze specialisten vervaardigd. Met veel kennis, kunde en passie maken wij dagelijks weer unieke producten. Hiermee ondersteunen wij audiciens, audiologen, KNO-artsen om de beste zorg te kunnen bieden. Om ons maatwerk op iedere unieke situatie aan te laten sluiten bieden wij een tal van combinaties van typen oorstukjes, materialen en bewerkingen. Een van deze typen is het Mini Oorstukje.

Waarom Mini Oorstukjes?

Ieder oor is uniek en iedereen beleeft geluid anders. We gebruiken onze oren elke dag intensief en zijn een waardevol onderdeel van onze zintuigen. Dit maakt de hoorzorg zeer persoonlijk. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor de drager van het oorstukje, maar ook voor de audicien of audioloog. Daarom maakt NOIZEZZ Mini Oorstukjes in haar laboratorium in Hoofddorp.

Het Mini Oorstukje is een oorstukje dat minder opvalt in het oor vanwege zijn afmetingen. Dit type oorstukje voorzien wij normaliter van een conchasteun, maar wanneer gewenst kan dit uiteraard ook zonder waardoor deze nóg minder zichtbaar is. Of het nu gaat om harde of zachte materialen; NOIZEZZ® heeft voor iedere vraag een passende oplossing. Volledig op maat en met pasvormgarantie. Onze audiciens, accountmanagers en de specialisten in ons eigen maatwerk laboratorium helpen u graag aan de beste werkomgeving.

Wat zijn de mogelijkheden?

Productie

Het modeleren van dit
oorstukje kan in ons
laboratorium zowel
met de hand als digitaal.

Materiaal

Onze oorstukjes
kunnen worden gemaakt
van verschillende materialen:
Acrylaat, Koude Bio en Warme
Bio zijn beschikbaar als basis.

Kleuren

Afhankelijk van het gekozen
basismateriaal zijn er
verschillende kleuren beschikbaar:
Download hier onze kleurenkaart

Venting

Om het beste resultaat te
behalen kan het wenselijk
zijn om een venting aan te
brengen. Wij maken ventingen
vanaf 0,6mm.

Steun

Mini Oorstukjes worden
standaard van een conchasteun
voorzien. Voor meer of minder
steun kan worden gekozen
van een volledige concharing
of een model zonder steun.

Hoe maken wij een Mini Oorstukje?

Wij maken alle Mini Oorstukjes in ons laboratorium in Hoofddorp! Wij bieden hier groot aantal typen oorstukjes, materialen, kleuren, sierelementen en andere bewerkingen en toevoegingen waar steeds weer unieke combinaties tot stand komen.

Alle oorstukjes worden gemaakt op basis van een afdruk van het oor. Dit kan digitaal of fysiek worden aangeleverd. We controleren of de afdruk voldoet aan onze kwaliteitseisen voor wij deze verwerken. Wij controleren ook altijd de bestelling, en stemmen waar nodig af met de partij die het oorstukje besteld. Hiervoor hebben wij niet alleen productspecialisten in huis, maar ook onze eigen audiciens en audiologen om altijd tot de beste oplossing te komen.

Wanneer de afdruk en de bestelling zijn goedgekeurd begint ons productieproces. Aan de hand van de bestelling wordt bepaald hoe dit proces er exact uitziet. Wij kunnen bijvoorbeeld een product modelleren met de hand. Hiervoor hebben wij een fysieke afdruk nodig waarmee wij een mal van gips kunnen maken. Modelleren kan uiteraard ook digitaal. Dit doen wij middel een digitaal bestand dat