Drukregulerende gehoorbescherming

Voor tijdens het vliegen

NOIZEZZ® vliegen

Ook verkrijgbaar als Universele oordop.

Voor iedereen die privé of zakelijk vliegt

Slaap en werk ongestoord door tijdens het vliegen. De speciale vliegoordopjes van NOIZEZZ dempen geluid en beschermen tegen drukverschillen. Zo kom je uitgerust aan op je vakantiebestemming, kom je als cabinemedewerker de werkdag energieker door en verlies je geen werktijd tijdens je zakelijke vluchten.

Adviesprijs vanaf € 119,50

Waarom gehoorbescherming?

Oorpijn bij drukverschil? Werkzaam in de cabine? Vermoeid na een lange vlucht? Vliegreizen zijn prachtig, maar ongewenste geluiden en pijn in de oren kunnen het werk- en reisplezier behoorlijk verstoren.

Onze speciaal voor de vliegtuigcabine ontworpen vliegoordopjes maken het reizen met het vliegtuig voor iedereen comfortabeler. Het PF Filter dempt niet alleen de omgeving, maar werkt ook als ventiel om zo oorpijn door drukverschil te voorkomen. Of je nu in de cabine werkt, zakelijk of privé vliegt, deze vliegoordopjes gaan alle ongemakken van het vliegen tegen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Materiaal

Onze oordopjes kunnen worden gemaakt van zacht siliconen of hard acrylaat. Al onze materialen zijn goed te reinigen en liggen zo goed in het oor dat je ze bijna niet voelt zitten.

Kleuren

Liever discreet beschermd of laat je graag zien dat jij je gehoor goed beschermd? Kies uit een breed aanbod aan kleuren. Download hier onze kleurenkaart.

Aanpakje

Aan de vliegoordopjes kan een “aanpakje” worden bevestigd. Dat is handig tijdens het inzetten of uitnemen van de oordopjes en je kunt hier een nekkoordje aan vastmaken.

Nekkoordje

Door een nekkoordje aan te brengen, bind je de oordopjes aan elkaar. Zo raak je ze minder snel kwijt en kun je ze handig om je nek laten hangen.

Hoe werkt het aanmeten van vliegoordopjes?

Hoe ‘meet’ je een oor aan is een veel gehoorde vraag. Wij leggen je graag uit hoe het werkt.

Met een otoscoop kijken we in je oor naar de gehoorgang en het trommelvlies. We controleren of er geen afwijkingen zijn en of de gehoorgang vrij is van cerumen (oorsmeer). Het is belangrijk dat de gehoorgang geen hard of overtollig cerumen bevat, omdat we anders niet op een verantwoorde manier een afdruk kunnen maken.

Met een lichtpen plaatsen we een watje in het oor tot na de tweede knik van de gehoorgang. Dit watje beschermt het trommelvlies bij het maken van de afdruk.

Vervolgens vullen we het oor met afdrukmateriaal. Dit materiaal hardt binnen een paar minuten uit en wordt dan uit het oor verwijderd. Zo ontstaat er een ‘kopie’ van de gehoorgang en weten wij precies hoe jouw oor eruitziet. Deze afdruk gebruiken we vervolgens in ons laboratorium in Hoofddorp om jouw persoonlijke oordoppen te vervaardigen.

Wat klanten zeggen over NOIZEZZ®

Normaal krijg ik hoofdpijn omdat ik moeilijk kan klaren. Sinds ik oordopjes met een filter gebruik heb ik hier geen last meer van. Ik doe mijn oordopjes voor het boarden in, en ik doe ze niet meer uit tot ik weer uit het vliegtuig ben. Het maakt het reizen voor mij een stuk prettiger.