Communicatie Oortjes

Op maat gemaakte oortjes met geluidssysteem.

Ontwikkeld en goedgekeurd door beroepsprofessionals.

De maatwerk communicatie oortjes van NOIZEZZ zijn ontstaan vanuit de professionele autosport. Dit zijn oordopjes met speakers die comfortabel onder de helm zitten en bestand zijn tegen de omstandigheden in de cockpit. Met de 3,5mm jack aansluiting zijn deze communicatie oortjes op veel communicatiesystemen aan te sluiten.

Adviesprijs vanaf €275,-

communicatie oortjes

Waarom communicatie oortjes op maat?

In de wereld van auto- en motorsport is men altijd op zoek is naar grenzen. Daarom heeft NOIZEZZ samen met haar klanten speciale communicatie oortjes op maat ontwikkeld. NOIZEZZ Active Com kan met de 3,5mm jack aansluiting worden aangesloten op bijvoorbeeld een navigatiesysteem, beltpack of portofoon. Kraakhelder geluid en een hoge output zorgen ervoor dat de spraak vanuit jouw systeem goed verstaanbaar blijft.

De oordoppen steken niet uit het oor en zijn comfortabel onder een helm te dragen. Op basis van een fysieke oorafdruk maken wij een persoonlijke pasvorm uit siliconen met een hoge treksterkte. Dit maakt het product niet alleen zeer comfortabel, maar ook bijzonder robuust. Onze audiciens, accountmanagers en de specialisten in ons eigen maatwerk laboratorium helpen je graag aan de beste maatwerkproducten.

Hoe werkt het aanmeten van communicatie oortjes?

Hoe ‘meet’ je een oor aan is een veel gehoorde vraag. Wij leggen je graag uit hoe het werkt.

Met een otoscoop kijken we in je oor naar de gehoorgang en het trommelvlies. We controleren of er geen afwijkingen zijn en of de gehoorgang vrij is van cerumen (oorsmeer). Het is belangrijk dat de gehoorgang geen hard of overtollig cerumen bevat, omdat we anders niet op een verantwoorde manier een afdruk kunnen maken.

Met een lichtpen plaatsen we een watje in het oor tot na de tweede knik van de gehoorgang. Dit watje beschermt het trommelvlies bij het maken van de afdruk.

Vervolgens vullen we het oor met afdrukmateriaal. Dit materiaal hardt binnen een paar minuten uit en wordt dan uit het oor verwijderd. Zo ontstaat er een ‘kopie’ van de gehoorgang en weten wij precies hoe jouw oor eruitziet. Deze afdruk gebruiken we vervolgens in ons laboratorium in Hoofddorp om jouw persoonlijke communicatie oortjes te vervaardigen.

Wat klanten zeggen over NOIZEZZ® Active Com

‘Echt een aanvulling op mijn werk. (…) ik kan het de hele dag onder mijn helm dragen. Ook boven de 100km/u kan ik mijn systeem goed verstaan’