CUSTOM Sleeves

Voor universele oortelefoons

NOIZEZZ® Sleeves, nooit meer uitvallende oortelefoons

NOIZEZZ Sleeves is het maatwerk product voor jouw favoriete oortelefoons. Door maatwerk te gebruiken zitten je oortelefoons perfect in de gehoorgang waardoor ze niet meer uitvallen tijdens bijvoorbeeld het sporten. De pasvorm is speciaal op jouw oor afgestemd waardoor er geen drukpunten ontstaan en je geen last krijgt van een pijnlijke gehoorgang. Door het uniforme materiaal zijn ze ook nog eens goed te reinigen. Met NOIZEZZ Sleeves kan je genieten van de voordelen van maatwerk op jouw favoriete oortelefoons.

Adviesprijs vanaf €103,- per set

Waarom maatwerk op universele oortelefoons?

Oortelefoons zijn voor veel mensen niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. We nemen ze mee bij het sporten om muziek te luisteren, gebruiken ze op het werk voor communicatie en overal om mee te bellen. We gebruiken de oortelefoons vaak lange aaneengesloten periodes en bewegen veel tijdens het gebruik. De universele pasvorm waar oortelefoons mee geleverd worden, zijn niet altijd even optimaal voor jouw persoonlijke gebruik.

Daarom maken wij NOIZEZZ Sleeves die je laten genieten van de voordelen van maatwerk op jouw favoriete oortelefoons. Of het nu gaat om universele in-ear monitors voor op het podium, oortelefoons tijdens het sporten of communicatie op de werkvloer; NOIZEZZ® heeft voor iedere situatie een passende oplossing. Onze audiciens, accountmanagers en de specialisten in ons eigen maatwerk laboratorium helpen je graag aan de beste beleving.

Wat zijn de mogelijkheden?

De technologie rondom oortelefoons beweegt zich snel waardoor wij veel verschillende aanvragen krijgen voor Sleeves. Bekijk hier welke merken en modellen wij reeds van Sleeves hebben voorzien. We zijn niet beperkt aan deze merken en modellen, we kunnen op (bijna) alle oortelefoons een sleeve maken.

Airpods Classic

Airpods Pro

SoundSport

Proflight 2

Quietcontrol 30

Fidelio T1

Talk 55

Elite 55t

Tune 220TWS

SE215

SE315

SE415

SE535

Hoe werkt het aanmeten van Sleeves?

Hoe ‘meet’ je een oor aan is een veel gehoorde vraag. Wij leggen je graag uit hoe het werkt.

Met een otoscoop kijken we in je oor naar de gehoorgang en het trommelvlies. We controleren of er geen afwijkingen zijn en of de gehoorgang vrij is van cerumen (oorsmeer). Het is belangrijk dat de gehoorgang geen hard of overtollig cerumen bevat, omdat we anders niet op een verantwoorde manier een afdruk kunnen maken.

Met een lichtpen plaatsen we een watje in het oor tot na de tweede knik van de gehoorgang. Dit watje beschermt het trommelvlies bij het maken van de afdruk.

Vervolgens vullen we het oor met afdrukmateriaal. Dit materiaal hardt binnen een paar minuten uit en wordt dan uit het oor verwijderd. Zo ontstaat er een ‘kopie’ van de gehoorgang en weten wij precies hoe jouw oor eruitziet. Deze afdruk gebruiken we vervolgens in ons laboratorium in Hoofddorp om jouw persoonlijke oordoppen te vervaardigen.

Bekende referenties over NOIZEZZ® Muziek

Ik gebruik al meer dan 10 jaar oordoppen, al voor dat ik überhaupt actief was als DJ. Ik vond het vanaf moment 1 al heel belangrijk om zuinig te zijn met je oren. Ik kan nu niet meer zonder en sinds dat ik de oordoppen van NOIZEZZ gebruik is de ervaring alleen maar beter geworden. Ik geniet van loepzuiver geluid en bescherm mijn oren optimaal. Ik hoef geen andere meer.

‘Als je houdt van je oren moet je met NOIZEZZ horen!’

Sinds afgelopen festival seizoen maak ik gebruik van de NOIZEZZ Custom oordoppen. Wat een eyeopener. Verschillende oor bescherming heb ik geprobeerd maar voor het eerst heb ik oordoppen gevonden waar ik een positieve ervaring mee beleef. Voorheen lieten de oordoppen mij vooral afwezig en niet compleet genieten van de muziek. Sinds ik de oordoppen van NOIZEZZ gebruik is dit compleet verdwenen. Ik geniet en bescherm mijn oren ook nog tijdens en na mijn optredens!