Dutchweek en NOIZEZZ werken samen om festivalbezoekers te informeren over en te voorzien van gehoorbescherming.

Dutchweek pakt het serieus aan met de zorg voor je gehoor en NOIZEZZ geeft graag gehoor aan de invulling van deze ambities.

Als organisator van muziek events, weten ze bij Dutchweek hoe belangrijk het is dat men bewust moet worden gemaakt van het belang van gehoorbescherming. NOIZEZZ zal voor alle events van Dutchweek onze nieuwe EarBeanz leveren. Gehoorbescherming wordt zo op alle Dutchweek events toegankelijk waarbij de spraakverstaanbaarheid optimaal blijft, en de muziekbeleving maximaal in stand wordt gehouden. Ook zal NOIZEZZ regelmatig aanwezig zijn om bezoekers te voorzien van custom gehoorbeschermers.

Wintersport en meer

Dutchweek organiseert meerdere evenementen per jaar waarvan dit er in 2023 maar liefst 7 winterevents zijn. Van sportief buiten zijn en allerlei toffe activiteiten tot aan de gekste feestjes op de berg en in de club. Tijdens de events heb je een Dutchweek Eventbandje nodig. Dit bandje zorgt ervoor dat je op de deelnemende locaties naar binnen kunt, en het zorgt ervoor dat ze je een heel mooi en vol programma aan kunnen bieden. Je kunt het zien als een soort festivalticket waarbij er meerdere podia en activiteiten zitten inbegrepen. Naast Dutchweek Winter wordt dit jaar de eerste editie van het label FriXXL georganiseerd, en zullen er in 2023 ook weer events plaatsvinden van Dutchweek Outdoor en onder het label D-Wonderland.

Over NOIZEZZ

NOIZEZZ (Hoofddorp, 23 medewerkers, opgericht 2009) is een internationaal toonaangevende ontwikkelaar en producent van oorstukjes, gehoorbescherming en specials en is gevestigd in Nederland. Het bedrijf levert jaarlijks meer dan 60.000 sets gehoorbescherming aan ruim 600 verkooppunten in binnen -en buitenland. NOIZEZZ heeft een belangrijke missie: mensen te beschermen tegen onomkeerbare gehoorbeschadiging en tegelijkertijd optimaal te laten genieten van geluid. Behoud van de spraakverstaanbaarheid, optimaal draagcomfort zijn belangrijke USP’s van NOIZEZZ.

NOIZEZZ biedt een groot deel van haar assortiment aan in zowel een universele als maatwerk oplossing. Onder de gebruikers van NOIZEZZ bevinden zich de leden van diverse orkesten, muzikanten, dj’s en diverse overheidsinstellingen. NOIZEZZ heeft haar eigen laboratorium waar met vakmanschap maatwerk wordt gefabriceerd.