Aanmeetpunten

Ons uitgebreide netwerk van partners en resellers

Met ons uitgebreide netwerk van partners en resellers is er altijd een aanmeetpunt bij jou in de buurt. Op deze kaart vind je de aanmeetpunten die aan jouw zoekcriteria voldoen. Je kan de weergave filteren op locatie, afstand en op NOIZEZZ aanmeetpunten en Reseller aanmeetpunten.

NOIZEZZ aanmeetpunten zijn locaties waar wij via onze partners op specifieke data en tijden aanwezig zijn om aan te meten. Meestal zijn dit leuke evenementen waar een tijdelijke actie aan is verbonden. Houdt de NOIZEZZ Agenda in de gaten wanneer we op deze locaties aanwezig zijn en welke acties daar gelden. Voor evenementen op de NOIZEZZ agenda hoef je geen afspraak te maken, tenzij anders vermeld.

 

LET OP: De KNMV actie is alleen geldig op de locaties waar NOIZEZZ met haar eigen personeel oorafdrukken maakt. Dit is op ons hoofdkantoor in Hoofddorp en evenementenlocaties uit onze agenda.

Speciaal voor de KNMV zullen veel NOIZEZZ aanmeetpunten zich bevinden op locaties gerelateerd aan recreatieve en competitieve motorrijders. Raadpleeg de agenda waar en wanneer wij aanwezig zijn om jou aan te meten.

Reseller aanmeetpunten zijn de locaties van onze aangesloten specialisten. Dit zijn onafhankelijke partijen die wederverkoper zijn van onze producten. Denk hierbij aan audiciens, optiekzaken, motorzaken of andere locaties waar men jou kan ontvangen en met eigen personeel kan aanmeten. De specialist zal de oorafdruk maken, en het gewenste product bij ons bestellen. Neem altijd voor je een Reseller aanmeetpunt bezoekt contact op met de locatie over de beschikbaarheid van de producten en het maken van een afspraak.

Schone oren

Oren laten aanmeten voor maatwerk? Zorg er dan altijd voor dat je oren goed schoon zijn. Wanneer er te veel cerumen (oorsmeer) in de gehoorgang zit kan dit betekenen dat er niet op een verantwoorde wijze afdrukken kunnen worden gemaakt.

Controleer of je gehoorgang vrij is van cerumen. Als dit niet het geval is kan jouw plaatselijke huisarts de gehoorgangen schoonmaken.

   NOIZEZZ Agenda

   DatumLocatieActie(s)
   Elke maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur.
   Op afspraak.
   NOIZEZZ Hoofdkantoor

   Wijkermeerstraat 16
   2131 HA Hoofddorp

   KNMV leden kunnen zich hier melden voor de KNMV leden actie.
   9 September
   Vianen
   Motorkleding Store Koopavond

   Hagenweg 3C
   4131 LX, Vianen

   NOIZEZZ is van 17.00 uur tot 21.00 uur aanwezig voor het aanmeten van gehoorbescherming. Inschrijving en/of ticket is niet nodig. KNMV leden kunnen zich hier melden voor de KNMV-actie.
   10 September
   Capelle a/d IJssel
   Motorkleding Store

   Hoofdweg 38
   2908 LC, Capelle a/d IJssel

   NOIZEZZ is van10:00 tot 16:00 aanwezig voor het aanmeten van gehoorbescherming. Inschrijving en/of ticket is niet nodig. KNMV leden kunnen zich hier melden voor de KNMV-actie.
   16 September
   IJsselstein
   Arie Molenaar Motors Koopavond

   Einsteinweg 4
   3404 LK IJsselstein

   NOIZEZZ is van 16.00 uur tot 20.00 uur aanwezig voor het aanmeten van gehoorbescherming.

   Inschrijving en/of ticket is niet nodig. KNMV leden kunnen zich hier melden voor de KNMV-actie.

   17 September
   Vianen
   Motorkleding Store

   Hagenweg 3C
   4131 LX, Vianen

   NOIZEZZ is van 10:00 tot 16:00 aanwezig voor het aanmeten van gehoorbescherming. Inschrijving en/of ticket is niet nodig. KNMV leden kunnen zich hier melden voor de KNMV-actie.
   18 September
   Arnhem
   Motorfest 2022
   KMNV

   Papendallaan 51
   6816 VD Arnhem

   Tickets zijn verkrijgbaar via https://motorrijders.nl/motorfest/ Gratis toegang voor KNMV-leden
   KNMV leden kunnen zich hier melden voor de KNMV leden actie.
   22 September BodegravenGoedhart Motoren
   Europaweg 1D, 2411 NE Bodegraven
   NOIZEZZ is van 08:30 tot 20:00 aanwezig voor het aanmeten van gehoorbescherming. Inschrijving en/of ticket is niet nodig. KNMV leden kunnen zich hier melden voor de KNMV-actie.
   23 september BodegravenGoedhart Motoren
   Europaweg 1D, 2411 NE Bodegraven
   NOIZEZZ is van 08:30 tot 18:00 aanwezig voor het aanmeten van gehoorbescherming. Inschrijving en/of ticket is niet nodig. KNMV leden kunnen zich hier melden voor de KNMV-actie.
   24 september BodegravenGoedhart Motoren
   Europaweg 1D, 2411 NE Bodegraven
   NOIZEZZ is van 08:30 tot 17:00 aanwezig voor het aanmeten van gehoorbescherming. Inschrijving en/of ticket is niet nodig. KNMV leden kunnen zich hier melden voor de KNMV-actie.
   25 september Goedhart Motoren
   Europaweg 1D, 2411 NE Bodegraven
   NOIZEZZ is van 11:00 tot 17:00 aanwezig voor het aanmeten van gehoorbescherming. Inschrijving en/of ticket is niet nodig. KNMV leden kunnen zich hier melden voor de KNMV-actie.
   4 en 5 maart 2023 Arie Molenaar – Opening nieuwe winkel NOIZEZZ is van 11.00 uur tot 17.00 uur aanwezig voor het aanmeten van gehoorbescherming.

   Inschrijving en/of ticket is niet nodig. KNMV leden kunnen zich hier melden voor de KNMV-actie.