Oordoppen vendingmachine EarBeanz NOIZEZZ gehoorbescherming

Vendingmachine voor oordoppen: innovatie in gehoorbescherming

Oordoppen vendingmachine EarBeanz NOIZEZZ gehoorbescherming

Vendingmachine voor oordoppen EarBeanz NOIZEZZ gehoorbescherming

NOIZEZZ, pionier in gehoorbescherming, heeft een nieuwe standaard gezet door een partnerschap aan te gaan met Junea, maker van innovatieve vendingmachines. Deze samenwerking zorgt ervoor dat bezoekers van live-evenementen nu makkelijker dan ooit toegang hebben tot hoogwaardige gehoorbescherming.

Met de implementatie van slimme vendingmachines op evenementenlocaties worden de EarBeanz gehoorbeschermers van NOIZEZZ direct verkrijgbaar. Deze automaten werken volledig digitaal, zonder contant geld, wat betekent dat bezoekers met een simpele QR-code scan hun bescherming kunnen verkrijgen.

Hoe werkt het?

Het concept is eenvoudig: de compacte machines bieden EarBeanz aan, die binnen seconden te verkrijgen zijn zonder de noodzaak van de inzet van je personeel. Dit systeem is niet alleen gebruiksvriendelijk maar ook verbonden met een slim voorraadbeheersysteem, waardoor evenementorganisatoren nooit zonder voorraad zitten.

De EarBeanz zijn een antwoord op de stijgende behoefte aan duurzame gehoorbescherming die de muziekbeleving niet verstoort. Het geeft precies de invulling van het nieuwe convenant preventie versterkte muziek. Ontworpen met comfort en kwaliteit in gedachten, zijn deze oordoppen gemaakt van reststromen siliconen, met gerecyclede plastic filters en een milieuvriendelijke, herbruikbare verpakking.

Toegankelijke gehoorbescherming voor de nieuwe generatie

NOIZEZZ’s CEO, Mark van Dijk, benadrukt de esthetische aantrekkingskracht en het gemak van de Junea machines, en hoe deze bijdragen aan een veiligere en meer verantwoorde evenementervaring.

De samenwerking met DeBesteSchoolfeesten en Eventsafe illustreert verder de inzet van beide bedrijven voor het bevorderen van het bewustzijn. Door de EarBeanz beschikbaar te stellen op schoolfeesten en festivals, wordt een nieuwe generatie geïnformeerd en beschermd.

Dit initiatief belooft een revolutie in de manier waarop we denken over en omgaan met gehoorbescherming op evenementen, en zet NOIZEZZ en Junea op de voorgrond van innovatie en bewustwording.

Ga naar earbeanz.nl voor meer informatie en voor het opvragen van een offerte. Wil je graag meer weten over de EarBeanz of de vendingmachine voor oordoppen? Stuur dan een mail naar info@noizezz.eu