Wat is nu het verschil tussen het groene NOIZEZZ filter en het groene NOIZEZZ music filter? verschil music en noizezz filterHet music filter is qua vorm platter, maar ook is hij iets duurder. Wat is het verschil nu in filtering?

 

Medium filter vs. medium music filter

Beide filters zijn groen en geschikt voor situaties waar je met muziek te maken hebt. Maar het music filter is een stukje duurder. Wat is nu het verschil en wanneer kun je het beste welk filter adviseren?

Het groene NOIZEZZ filter

Het groene NOIZEZZ filter verkopen we in twee uitvoeringen; de universele PREMIUM variant en harde of zachte CUSTOM otoplastieken. Dit filter adviseren wij aan gebruikers die gehoorbescherming willen hebben voor naar een festival of een avondje gaan stappen. Ook horecapersoneel kiest vaak voor dit filter. Het filter is ook uitstekend geschikt voor docenten die lesgeven in een sportzaal of zwembad of voor mensen die op een kindercrèche werken. Dit filter heeft, in tegenstelling tot een buisfilter of schuimpje een vlakkere demping. Dit komt doordat het filter in de lagere frequenties ( 62Hz-500Hz) al een hogere demping heeft en geen hoge piek heeft bij 4000 Hz zoals een schuimpje dat wel heeft. Dit komt de spraakverstaanbaarheid ten goede en dat is voor de gebruikers vaak erg van belang.  Doordat dit filter in verschillende type oordopjes te verkrijgen is, is er een product voor iedere portemonnee.

Het groene NOIZEZZ music filter

Het groene NOIZEZZ music filter verkopen we in twee uitvoeringen: de PREMIUM variant en een zachte otoplastiek. Dit filter adviseren wij aan muzikanten, DJ’s en muziekliefhebbers. Met muziekliefhebbers bedoelen wij mensen die zich in de uitgaansscene bevinden of festivalliefhebbers zijn, maar die net even wat meer geld over hebben om, naast het beschermen van het gehoor, die ultieme muziekbeleving te behouden. Dit filter heeft namelijk, naast een mesh, ook nog een membraam. Dit membraam zorgt ervoor dat de demping nog verder wordt afgevlakt. Deze vlakke demping zorgt voor het behoud van de muzikale nuances en daarnaast ook een nóg betere spraakverstaanbaarheid. In de grafiek hieronder zie je het verschil tussen de dempingskarakteristieken. Hierin is te zien dat het muziekfilter een nóg vlakkere demping heeft.

Let op: Voor de festivals waar de muziek een tandje harder staat, adviseren wij de oranje (strong) of rode (extreme) music filters.

 

Wil je meer informatie over de NOIZEZZ producten? Bel of mail ons. Wij zijn te bereiken op 023-5544010 of via info@noizezz.eu.