Vendingmachine voor oordoppen

Verkoop met volume op jouw evenementenlocatie

Bij NOIZEZZ geloven we in het belang van gehoorbescherming, vooral in een wereld vol levendige evenementen en muziek. Daarom zijn we trots op onze samenwerking met Junea, de innovator achter slimme vendingmachines. Samen brengen we de EarBeanz naar elke evenementenlocatie, toegankelijk en eenvoudig.

EarBeanz: duurzaam, comfortabel en stijlvol

EarBeanz onderscheiden zich als een milieuvriendelijke keuze in de wereld van gehoorbescherming. Gemaakt van reststromen siliconen en met volledig gerecyclede plastic filters, bieden EarBeanz een duurzaam alternatief zonder in te leveren op kwaliteit en comfort. Ze zijn uniek, herbruikbaar en ontworpen om je muziekbeleving niet te verstoren.

Onze standaard EarBeanz komen in willekeurige gemêleerde kleuren, of in wit transparant.

 

NOIZEZZ X Junea Vendingmachines

Compact en Stijlvol Neemt weinig ruimte in beslag waardoor je de machine makkelijk kunt plaatsen

Voorkom diefstal en maak van gehoorbescherming een extra inkomstenbron

Smart and Selfservice Beheer Junea online, en vul eenvoudig zelf bij met je smartphone

Financieel rendement al haalbaar bij een laag aantal verkopen per maand

Ultra snelle aankoop, ultieme bescherming

Met de slimme Junea vendingmachines is het verkrijgen van EarBeanz een fluitje van een cent. Geen gedoe met contant geld of pinpassen; scan simpelweg de QR-code, betaal online, en de EarBeanz zijn van jou. Dit maakt het mogelijk om geheel automatisch EarBeanz te verkopen op je locatie. Deze machines zijn niet alleen een gemakkelijke manier om je gehoor te beschermen, maar ook een stijlvolle toevoeging aan elke locatie. Je hoeft enkel de machine bij te vullen wanneer deze leeg is. Als de voorraad op dreigt te raken, genereert het systeem een mail om eraan te herinneren dat het tijd is om de machine bij te vullen.

Klantreis: een naadloze ervaring

Onze samenwerking gaat verder dan alleen het aanbieden van gehoorbescherming. Onze visie is om EarBeanz naadloos te integreren in de totale evenementervaring. Stel je voor: je reserveert je EarBeanz al bij het kopen van je toegangsticket en haalt ze simpelweg op bij de vendingmachine op locatie. Dit innovatieve systeem kan ook gekoppeld worden aan ledenadministraties, waardoor nieuwe leden bijvoorbeeld hun oordoppen direct kunnen ophalen bij lidmaatschap. EarBeanz zijn meer dan een product, ze zijn een integraal onderdeel van jouw evenementervaring.

Zie de machine in actie: